9 de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

9 de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT 9 DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 9 DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 9 de Spade din cartile de tarot Spade

Saturn/Luna, ca expresie a ingrijorarii, apasarii si sentimentelor de remuscare.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 9 de Spade din cartile de tarot Spade

Erinnyiile/Furiile, personificari ale remuscarii: Allekto (Neincrederea), Teisifona (Razbunarea) si Magaira (Invidia).


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 9 de Spade din cartile de tarot Spade

-


4. Descriere generala - cartea de tarot 9 de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot 9 de Spade a noptilor de nesomn exprima o stare de profunda ingrijorare si mahnire. Poate fi vorba despre constiinta incarcata, care nu ne lasa sa dormim sau despre aflarea unor amenintari existentiale, cum sunt boala sau pierderile.

Cartea de tarot 9 de Spade simbolizeaza frica ce ne stapaneste de-a lungul noptilor nesfarsite in care, chinuiti de griji, veghem si asteptam cu infrigurare ivirea zorilor.

Cartea de tarot 9 de Spade nu precizeaza daca ne-am pierdut linistea noptilor din sentimente de rusine sau vinovatie, daca este vorba de firea noastra tematoare care, in perspectiva unor incercari dificile ne face sa fim nelinistiti.

Cartea de tarot 9 de Spade nu arata decat apasarea pe care o resimtim, ingrijorarea noastra profunda, frica resimtita in momentul trezirii subite si fara menajamente, noptile fara somn.


5. Profesie - cartea de tarot 9 de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot 9 de Spade arata ca traversam o stare de descurajare si pesimism, ca suferim din cauza problemelor de serviciu, a sefilor ierarhici sau a atmosferei de lucru.

Cartea de tarot 9 de Spade poate exprima frica de un eventual esec in fata unor acumulari de probleme cu nivel de risc neobisnuit de ridicat dar, si frica de examene, tracul inaintea unor aparitii publice. Este insa posibil ca cea care ne rapeste somnul sa fie insasi constiinta noastra incarcata, ca urmare a unui comportament gresit sau neglijent si acum ne temem ca totul va fi dat in vileag.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 9 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 9 de Spade indica acumulari de nori intunecati, care impiedica perceperea clara a lucrurilor. Temeri, griji, remuscari care - fara sa conteze daca sunt sau nu indreptatite - patrund in constiinta noastra, iritandu-ne si descurajandu-ne. Cateodata este vorba de temerile legate de consecintele unui lucru de care am luat cunostinta dar pe care refuzam sa-1 credem.


7. In domeniul relatiilor personale

In cadrul relatiilor personale Cartea de tarot 9 de Spade exprima in primul rand frica de a fi parasit si de suferintele despartirii. Poate fi vorba la fel de bine de apasarea singuratatii, cat si de teama de a nu pierde o persoana iubita.

Cartea de tarot 9 de Spade poate indica temeri indreptatite sau nu, pe care le resimtim in legatura cu aproapele nostru.

Cartea de tarot 9 de Spade reprezinta rusinea pe care o resimtim cand partenerul mult iubit descopera, sau ar putea sa descopere, in noi aspecte care ne umbresc.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania