8 de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

8 de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT 8 DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 8 DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 8 de Spade din cartile de tarot Spade

Saturn in a 4-a casa, ca expresie a inhibitiei, a retinerilor interioare.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 8 de Spade din cartile de tarot Spade

Danae, cea care a fost incuiata intr-un beci pentru a nu concepe un fiu - pana cand Zeus s-a strecurat pana la ea, scurgandu-se sub forma unei ploi aurite, si ea 1-a nascut pe Perseu.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 8 de Spade din cartile de tarot Spade

39 Gien/Inhibitia.


4. Descriere generala - cartea de tarot 8 de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot 8 de Spade arata ca nu permitem unei parti importante a fiintei noastre, sa se trezeasca la viata.

Cartea de tarot 8 de Spade constituie deseori expresia unor retineri sau interdictii pe care, desi isi au aproape intotdeauna originea in noi insine, ne place sa le proiectam asupra celor care ne inconjoara.

Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca refulam ceva pretios in noi insine. Poate fi vorba, in context, si despre o renuntare temporara sau o limitare, impusa din ratiuni superioare.


5. Profesie - cartea de tarot 8 de Spade din cartile de tarot Spade

Pe plan profesional Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca nu traim anumite laturi esentiale ale persoanei noastre in, sau datorita, profesiei exercitate, si de aceea ni le reprimam. Putem sa acceptam astfel de limitari eventual pentru interval limitat de timp, avand in vedere anumite situatii deosebite.

Daca Cartea de tarot 8 de Spade desemneaza o situatie de lunga durata, ea trebuie interpretata ca o invitatie urgenta de a ne stradui pentru dobandirea unei mai mari libertati interioare.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 8 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 8 de Spade are doua semnificatii.

Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima tirania rece ca gheata a ratiunii, prin intermediul careia punem calus unor laturi, porniri si sentimente importante, in credinta de a reusi astfel sa ne ‚Äěcontrolam" cat mai bine dorintele .

Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima, totodata, ca am devenit constienti de aceasta situate constituind astfel un prim si foarte important pas spre eliberarea prizonierului din noi insine.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 8 de Spade semnifica in primul rand retineri.

Cartea de tarot 8 de Spade arata ca ascundem anumite laturi din noi insine, deoarece nu indraznim sa le aratam partenerului.

Cartea de tarot 8 de Spade poate simboliza si o relatie in care nu ne desfasuram o parte a personalitatii, in credinta ca partenerul nostru nu va avea intelegere pentru asa ceva, si-ar manifesta iritarea sau refuzul.

Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima si singuratate, atunci cand traim fara un partener de viata. In acest caz, Cartea de tarot 8 de Spade arata ca nu suntem dispusi sa ne legam de cineva, cu toate laturile avantajoase dar si toate riscurile, pe care le implica un astfel de pas si, totodata ne cere, sa cream intai premisele interioare care apoi, sa duca pe un plan exterior la realizarea intalnirii.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania