6 de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

6 de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT 6 DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 6 DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 6 de Spade din cartile de tarot Spade

Marte in a 4-a casa, sub forma parasirii locurilor familiare, porniri la drum si Mercur in a 9-a casa, ca expresie a cautarii unor noi orizonturi.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 6 de Spade din cartile de tarot Spade

Trecerea Marii Rosii de catre Poporul lui Israel.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 6 de Spade din cartile de tarot Spade

3 Dsun/Greutatea Inceputului.


4. Descriere generala - cartea de tarot 6 de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot 6 de Spade indica o schimbare, datorita careia debarcam pe tarmuri noi. Sub aspectul pornirii la drum, Cartea de tarot 6 de Spade se situeaza intre pornirea plina de veselie a Eroului in calatorie, asa cum il prezinta Faetonul (VII), si plecarea cu inima grea, simbolizata de Cartea de tarot 6 de Spade. Important este ca debarcam pe noi tarmuri, fiind obligati sa parasim vechiul tarm fara sa stim prea bine, ce ne va astepta de cealalta parte.

Cartea de tarot 6 de Spade arata durerea despartirii, nesiguranta, temeri si griji, dar si o anumita doza de curiozitate si interes cu privire la ce va fi. Este important sa retinem ca Noul Taram, spre care ne indreptam, nu reprezinta neaparat desfiintarea raporturilor existente, ci poate la fel de bine sa insemne si un pas pe plan interior: patrunderea in noi domenii, invatarea unor reguli de joc sau cunoasterea unor forme de viata inca necunoscute, eventual contactul cu alte culturi sau religii. In I Ging si in mitologie, traversarea apei semnifica intotdeauna un pas de la multime spre unitate.


5. Profesie - cartea de tarot 6 de Spade din cartile de tarot Spade

Pe plan profesional Cartea de tarot 6 de Spade arata ca patrundem pe un pamant necunoscut.

Cartea de tarot 6 de Spade semnifica la fel de bine concediere sau schimbarea profesiei, cat si preluarea unor noi indatoriri.

Cartea de tarot 6 de Spade arata ca parasim un domeniu cunoscut si ne indreptam, cu sentimente de nesiguranta, cateodata chiar de teama, spre noi tarmuri. Am prefera sa ramanem pe vechiul tarm pana ‚Äěprindem picior" pe cel nou.

Cartea de tarot 6 de Spade indica necesitatea de a ne desprinde de vechi, inca inainte de a ne familiariza cu noul. Starea de plutire care se afia la mijloc genereaza sentimentul de nesiguranta, teama in fata incercarii, pe care o exprima aceasta carte. De regula insa, pentru acest pas beneficiem de sprijinul pretios si experimentat al unor altor persoane.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 6 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei Cartea de tarot 6 de Spade simbolizeaza ca ne apropiem, incet si cu multa precautie de noi idealuri sau concepte, pe care uneori, le consideram ca fiind foarte indepartate. Renuntarea la vechile puncte de vedere si faza de nesiguranta inainte de familiarizarea cu noile noastre concepte, iata principalul sens de talmacire a cartii.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot 6 de Spade poate indica o schimbare atat exterioara cat si interioara, ceea ce poate duce la trairi total diferite. Poate insemna ca ne dezicem de o legatura pentru a ajunge la noi tarmuri.

Cartea de tarot 6 de Spade poate semnifica si contrariul: ca renuntam la anumite retineri pe care le-am nutrit si incepem o relatie intr-adevar profunda. Este posibil ca cele doua talmaciri sa se si impleteasca: cand ne despartim de un partener pentru a incepe o noua legatura. Este vorba de faptul ca renuntam la o forma de viata familiara pentru a incepe una noua, cu care nu suntem obisnuiti.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania