5 de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

5 de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT 5 DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 5 DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 5 de Spade din cartile de tarot Spade

Marte in Scorpion, in forma expresiei sale intunecate, ca forta distructiva


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 5 de Spade din cartile de tarot Spade

Ares, zeul razboiului in mitologia greaca, si sora sa, Eris, zeita invrajbirii si discordiei


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 5 de Spade din cartile de tarot Spade

6 Sung/Cearta.


4. Descriere generala - cartea de tarot 5 de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot 5 de Spade este probabil cartea cea mai abjecta dintre toate cartile Micii Arkana din Tarot.

Cartea de tarot 5 de Spade indica un conflict incrancenat, dispute respingatoare, lovituri sub Centura, josnicie si injosire.

Cartea de tarot 5 de Spade nu precizeaza daca aceste trasaturi respingatoare provin de la noi sau daca suntem atrasi intr-o situate periculoasa, o capcana, devenind noi insine victime. Acest aspect poate fi elucidat doar prin talmacirea celorlalte carti etalate.

Cartea de tarot 5 de Spade reprezinta o victorie „a la Pirus", de care invingatorul nu va apuca sa se bucure prea multa vreme.


5. Profesie - cartea de tarot 5 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul vietii profesionale Cartea de tarot 5 de Spade arata ca strabatem o faza extrem de dificila, care poate fi caracterizata de calomnii, si umiliri injositoare, astfel incat poate simboliza adesea o concediere urmata de un proces la curtea pentru litigii de munca.

Cartea de tarot 5 de Spade poate semnifica insa si o infrangere zdrobitoare in cadrul anumitor proiecte sau pierderea unor examene.

Cartea de tarot 5 de Spade reprezinta o politica de afaceri fara scrupule, care „trece peste cadavre".


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 5 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 5 de Spade are semnificatia ca ne aflam intr-o etapa de gandire distructiva, care poate imbraca trasaturi pornind de la irascibilitate si furia distrugerii pana la ura fata de oameni si apologia violentei. In forma sa cea mai ingrijoratoare, Cartea de tarot 5 de Spade exprima o mentalitate de cavaler cruciat, care isi prezinta smerit activitatea criminala ca „virtute", sau o justifica ca serviciu in slujba unei ratiuni superioare. Pe calea cunoasterii de sine, Cartea de tarot 5 de Spade poate reprezenta si prabusirea nemiloasa a unui vechi concept despre lume si viata si, legat de acest aspect, sa indice umiliri profunde - premisa necesara pentru a ajunge, eventual, la mai mult adevar.


7. In domeniul relatiilor personale

In privinta legaturilor noastre cu partenerul Cartea de tarot 5 de Spade prezinta o faza ce este stapanita de trasaturi care merg de la cruzime, ura, josnicie si pana la setea sadica de putere, in care partenerii isi produc rani adanci si-si dau cu rautate lovituri josnice.

Cartea de tarot 5 de Spade indica o relatie care fie deja a esuat, fie se afla in pragul destramarii. Unica solutie plauzibila de impacare s-ar parea ca trece prin persoana unui tert neutru. Ramane insa, ce-i drept, deschisa intrebarea daca partenerii se pot hotari spre acest pas dau daca, pentru atare propunere, cel presupus mai slab nu primeste din partea celui presupus mai puternic decat dispret si batjocura.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania