4 de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

4 de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT 4 DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 4 DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 4 de Spade din cartile de tarot Spade

Saturn in a 5-a casa, ca expresie a creativitatii stanjenite sau in a 6-a casa, ca semn al bolii.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 4 de Spade din cartile de tarot Spade

Eroii disparuti, care asteapta sa vina iarasi timpul lor iar lumea sa aiba nevoie de ei si sa-i cheme: Regele Arthur, Imparatul Barbarosa, care zace in racla de pe velierul olandez.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 4 de Spade din cartile de tarot Spade

9 Siau Ciu/Forta Imblanzitoare a Celui Mic.


4. Descriere generala - cartea de tarot 4 de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot 4 de Spade este cartea imobilitatii, activitatii stanjenite si a linistii impuse formal.

Cartea de tarot 4 de Spade se aseamana mult Spanzuratului (XII), de care insa se deosebeste prin aceea, ca este orientata spre un anumit eveniment: obstacolele si dificultatile anuntate de ea sunt la indemana, usor de inteles si pot dispare cu timpul, fara sa ne pretinda o rasturnare a cursului vietii. Foarte limpede poate fi perceputa semnificatia acestei carti pornind de la imaginea bolii, la care poate face trimitere. Ne smulge din activitatile curente, ne obliga la o perioada de repaus.


5. Profesie - cartea de tarot 4 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul profesional Cartea de tarot 4 de Spade arata ca nimic nu inainteaza. Evolutiile se afla intr-un punct mort, puterile ne-au secat din cauza rezistentei intampinate. A continua, inseamna a ne asuma riscuri cu nechibzuinta, pentru ca, in acest context, rezistenta exterioara combinata cu propria slabiciune pot duce la un dezastru de mari proportii. Ceea ce ne trebuie in astfel de situatii este linistea, distantarea, pauza, poate chiar si ajutorul unui medic sau sfatul unui terapeut. Abia dupa ce am dobandit forte proaspete, de exemplu, cu ajutorul unui concediu, putem trece cu o noua incredere la rezolvarea problemelor ce ni se pareau intr-atat de insolubile anterior. O sa ne miram noi inline, cat de simplu vor putea fi rezolvate.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 4 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 4 de Spade arata ca, probabil, ne-am surmenat si suntem acum incapabili sa ne facem ordine in idei. Esuam la obstacole, pe care in alte vremuri le-am fi trecut cu usurinta si nu ne dam seama ce trebuie sa facem de-acum incolo. Daca vom desconsidera avertismentul exprimat prin aceasta carte si ne vom chinui totusi sa continuam, este usor posibil sa ajungem la o stare de disperare fara leac. In loc de aceasta, ar trebui sa ne oferim pauza necesara de atata vreme si sa ne odihnim. Retinerile pe care le nutrim, ca prin aceasta risipim un timp pretios, sunt absurde: daca ne vom forta sa continuam in starea in care ne aflam nu vom reusi decat sa parcurgem cu mari eforturi o anumita distanta pe care, cu fortele refacute, o vom strabate in joaca si intr-un timp record.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personate, Cartea de tarot 4 de Spade indica starea de izolare in care ne aflam. Fie ca ne simtim parasiti si exclusi din marele joe al iubirii, fie ca in cadrul legaturii noastre ne simtim insingurati si epuizati.

Cartea de tarot 4 de Spade este un avertisment ca suntem pe cale sa renuntam sau sa ne resemnam. Acum ar trebui sa ne permitem o perioada de repaus, sa lasam deoparte problemele si sa ne crutam, poate chiar sa ne rasfatam.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania