Regele de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Regele de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT REGELE DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT REGELE DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Regele de Spade din cartile de tarot Spade

Mercur in Gemeni, in sensul de spiritual, versat, viclean si cunoscator a multor siretlicuri.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Regele de Spade din cartile de tarot Spade

Eroii Odiseu si Sisif, cei vestiti pentru siretenia lor.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Regele de Spade din cartile de tarot Spade

-


4. Descriere generala - cartea de tarot Regele de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot Regele de Spade personifica latura masculina a elementului aer. Este vorba de forta ratiunii pline de intelepciune, iute, si vicleana, care, din unghiul bogatiei de idei, ni se prezinta ca spirituala si multilaterala insa totodata plina de contradictii, putand merge pana la forme ale vicleniei, ironiei sau rafinamentului. Cu ajutorul acestor calitati puteti recunoaste, intelege, analiza, aborda problemele din orice directie si sa le patrundeti insa, daca aceste forte vor deveni preponderende, ele isi infatiseaza latura intunecata: raceala sentimentelor, critica muscatoare si cinica, ambiguitate inselatoare, nestatornicie.


5. Profesie - cartea de tarot Regele de Spade din cartile de tarot Spade

Pe plan profesional Cartea de tarot Regele de Spade semnifica maleabilitatea spirituala, intelepciune, placerea de a stabili noi contacte si o mentalitate de negustor.

Cartea de tarot Regele de Spade arata ca ne indeplinim obligatiile cu multa iscusinta, dand dovada de flexibilitate si inteligenta tactica.

In relatiile cu colegii, sefii, partenerii de afaceri si clientii, Cartea de tarot Regele de Spade denota iscusinta in vorbire, prezenta de spirit si un farmec spiritual. Poate insa constitui totodata si avertismentul de a nu exagera, in sensul rafinamentului glacial, smecheriei si vicleniei fara masura.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Regele de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Regele de Spade exprima o faza a clarificarii. Este vorba despre capacitate lucida de intelegere, despre invatatura, studii sau efectuarea unor lucrari stiintifico-metodice. In aceasta perioada dispunem de o minte agera, prin a carei forta de patrundere reusim sa penetram orice problema, pe noi insine si chiar intregul mediu in care traim. Caracteristica principala o constituie capacitatea de intelegere obiectiva. In mod destul de frecvent tocmai sferele credintei si sentimentelor noastre sunt cele ce sunt supuse cercetarii riguroase, lipsite de orice menajament. Important ramane insa ca, in orice caz, spada ratiunii sa nu fie folosita fara retinere. Otrava indoielii poate foarte usor sa descompuna si radacinile prejioase, astfel incat, in locul claritatii scontate, sa ramanem in final cu sufletul sfasiat, in fata cioburilor vechilor noastre sentimente si convingeri.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor personate Cartea de tarot Regele de Spade, desi pastreaza semnificatia clarificatoare, primeste totusi deseori si un sens de distanta. Forta analitica a ratiunii poate fi foarte utila pentru identificarea modelelor negative de comportament.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania