Regina de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Regina de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT REGINA DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT REGINA DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Regina de Spade din cartile de tarot Spade

Soarele in Varsator, in sensul independent, individualitatii si cunoasterii intelepte.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Regina de Spade din cartile de tarot Spade

Atalanta, cea iute de picior, care alerga mai repede decat orice petitor pentru ca, pana la urma, sa se impiedice de propria-i curiozitate. Mireasa Vanturilor la vechii germanici, gonita din urma de Odin si Oastea Salbatica.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Regina de Spade din cartile de tarot Spade

-


4. Descriere generala - cartea de tarot Regina de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot Regina de Spade reprezinta forma feminina a elementului aer.

Cartea de tarot Regina de Spade personifica intelepciunea, concentrarea atentiei, independenta, bogatia de idei.

Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.


5. Profesie - cartea de tarot Regina de Spade din cartile de tarot Spade

In viata profesionala Cartea de tarot Regina de Spade inseamna ca dispunem de o mare capacitate de invatare, inregistram cu privire atenta tot ce se petrece in jur, reactionam inteligent si iscusit si dam dovada de o comportare plina de franchete, limpede si maleabila in discutii.

Cartea de tarot Regina de Spade inseamna ca ne preocupa aspectul independentei personale, ca nu depindem de anumite indatoriri sau functii, putand astfel pleca in orice moment in alta parte, atunci cand evolutiile nu ne convin sau ni se deschid alte perspective, mai bune, mai potrivite conceptiilor noastre.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Regina de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei Cartea de tarot Regina de Spade reprezinta bogatia de idei, curiozitatea creatoare si o mare dorinta de a invata, dar, pe de alta parte si capacitatea de evaluare lucida a situatiei, prin care devenim constienti de starea de dependenta si de obligatiile ce ne leaga, astfel incat sa ne desprindem si sa ne eliberam de ele.

Cartea de tarot Regina de Spade constituie o carte ce indica un proces important de maturizare si un inceput al cunoasterii de sine.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor cu partenerul Cartea de tarot Regina de Spade are semnificatia unei capacitati sporite de constientizare atat cu privire la persoana proprie cat si la relatie.

Cartea de tarot Regina de Spade semnifica distantarea initiala care sa ne permits evaluarea lucrurilor in toata claritatea sau abordarea aspectelor ce nu ne convin.

Cartea de tarot Regina de Spade desemneaza o perioada in care, mai mult decat in rest, suntem preocupati, de egalitatea valorilor din cadrul relatiei si ne manifestam cu mai multa hotarare, datorita unei mai pronuntate independente interioare.

Cartea de tarot Regina de Spade indica faptul ca refuzam sa mai acceptam anumite atitudini. Cateodata poate indica chiar o manifestare rece, rigida, ironica, mergand pana la causticitate si aroganta.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania