Cavalerul de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Cavalerul de spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT CAVALERUL DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT CAVALERUL DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Cavalerul de Spade din cartile de tarot Spade

Saturn/Venus, ca exprimare a racelii si duritati in relatii si contacte sau Marte/Mercur, sub forma preciziei cunoasterii


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Cavalerul de Spade din cartile de tarot Spade

Boreas, vantul inghetat din nord, considerat fecund, in ciuda frigului pe care-1 aduce cu sine.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Cavalerul de Spade din cartile de tarot Spade

-


4. Descriere generala - cartea de tarot Cavalerul de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot Cavalerul de Spade simbolizeaza atmosfera inghetata, causticitatea, discordia si vrajba, in stare sa intunece trairile omenesti, chiar si cele mai placute. Este posibil ca raceala pe care o aduce cu sine sa permita o mai mare limpezime si o cunoastere lucida, dar de regula Cartea de tarot Cavalerul de Spade reprezinta in primul rand latura negativa a elementului aer pe care-1 exprima. Aceasta inseamna: distantare rece, certuri taioase, viclenie, batjocura.

Cartea de tarot Cavalerul de Spade este deseori un prim mesager al despartirii, vrajbei, al controverselor de deosebita asprime si al josniciei intentionate.


5. Profesie - cartea de tarot Cavalerul de Spade din cartile de tarot Spade

Pe plan profesional Cartea de tarot Cavalerul de Spade indica frecvent o racire dramatica a atmosferi de lucru.

Cartea de tarot Cavalerul de Spade defineste o faza dusmanoasa, in care ne manifestam excesiv de critic sau suntem noi insine expusi criticilor acide ale celorlalti. Numai in cazuri rare aceasta tensiune imbraca un aspect clarificator, purificator, ajutator. Ranile pe care le primim sau le pricinuim altora in aceasta faza sunt deosebit de profunde si se vindeca foarte greu. Gerul pe care-1 reprezinta Cartea de tarot Cavalerul de Spade poate distruge o temelie ce s-a dovedit trainica pana in prezent.

Aceasta duce la esuarea afacerilor, proiectelor sau altor initiative profesionale si nu arareori Cartea de tarot Cavalerul de Spade semnifica sfarsitul unei colaborari.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Cavalerul de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei Cartea de tarot Cavalerul de Spade reprezinta o perioada de racire si atitudine critica, chiar autocritica.

Cartea de tarot Cavalerul de Spade arata ca ne distantam, pentru a ne analiza atat pe noi insine dar si pe cei ce na inconjoara cu suspiciune, dezvoltand totodata o disponibilitate exagerata pentru conflicte, care de fapt nu ne sta in caracter. Este o perioada in care suntem doboratf sub povara indoielilor, in care temelia valorilor si conceptiilor dupa care ne-am ghidat pana acum devine victima ironiei amare si batjocurei muscatoare. Si aici perioada geroasa poate avea un caracter purificator, atunci cand ne obliga sa analizam in mod critic valoarea si incarcatura de realism a convingerilor frivole si opiniilor la moda.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Cavalerul de Spade isi arata insa cel mai frecvent latura otravita si dureroasa.

Cartea de tarot Cavalerul de Spade reprezinta nu doar subita racire si impietrire a unor sentimente calde, ci adesea chiar si transformarea acestora in amaraciune, ura sau batjocura, plina de sarcasm.

Cartea de tarot Cavalerul de Spade arata ca pana si cele mai profunde sentimente pot deveni subit victime ale unor remarci dispretuitoare sau calomnii incisive, pentru ca, astfel „obiectivizate" si smulse de la sanul priincios al impacarii sufletesti, sa fie expuse luminii necrutatoare, unde se zbat ca pestele pe uscat pana se sfrijesc si pier.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania