Valetul de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Valetul de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT VALETUL DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT VALETUL DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Valetul de Spade din cartile de tarot Spade

Marte in a 3-a casa, sau un aspect dificil al lui Mercur, sub forma semanarii de cearta si zazanie.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Valetul de Spade din cartile de tarot Spade

Marul de Aur, pe care, la nunta lui Peleus cu Thetis, zeita Eris (Cearta), care nu fusese invitata, 1-a aruncat printre meseni, declansand astfel razboiul troian.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Valetul de Spade din cartile de tarot Spade

-


4. Descriere generala - cartea de tarot Valetul de Spade din cartile de tarot Spade

Cartea de tarot Valetul de Spade indica o sansa sau o experienta ce ni se ofera, un stimul ce actioneaza din exterior asupra noastra. In cazul Valetului de Spade poate fi vorba, in anumite cazuri, de un stimul, de o briza proaspata, care ne permite dintr-o data sa constientizam totul limpede, care ne ajuta sa analizam si sa intelegem chiar si interconexiunile complicate.

Cartea de tarot Valetul de Spade reprezinta un conflict, o disputa aprinsa sau, poate, o cearta.

Cartea de tarot Valetul de Spade trebuie inteleasa ca un avertisment de a recunoaste la timp norii negri care se aduna la orizont sau, de a nu amplifica fara rost conflictul pe cale de a se naste.


5. Profesie - cartea de tarot Valetul de Spade din cartile de tarot Spade

Pe plan profesional Cartea de tarot Valetul de Spade indica necesitatea de a ne pregati in vederea unor conflicte, dusmanii, agitatii, poate chiar atacuri polemice.

Cartea de tarot Valetul de Spade poate reprezenta admonestarea din partea sefului ierarhic, dar si rivalitati nascande in cercul colegilor de serviciu.

Cartea de tarot Valetul de Spade poate exprima amenintarea, nelinistea, pe care o resimtim fata de precaritatea incarcarii cu sarcini la locul de munca.

Cartea de tarot Valetul de Spade poate insemna inceputul sfarsitului activitatii noastre actuale, dar, poate, si acel vant proaspat, chiar daca muscator, care alunga „norii negri" si aduce cu sine clarificarea privind raporturile de la locul de munca.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Valetul de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei Cartea de tarot Valetul de Spade semnifica expunerea noastra la eventuale atacuri in discutii sau certuri, mergand pana la a fi pusi in dificultate ca urmare a modului nostru actual de gandire si receptare sau de a incasa „dusuri reci". In aceste evenimente vor avea si eventuale urmari zdrobitoare sau daca, pana la urma, vom putea accepta chiar si aceste experiente dureroase ca o forma de imbogatire a cunostintelor, ramane o problema legata de disponibilitatea noastra de a invata si de a ne schimba modul de gandire.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Valetul de Spade indica un conflict, care, fie ca porneste de la partenerul nostru, fie ca reprezinta o amenintare la adresa legaturii. Se poate ajunge la o subita racire a unei relatii calde si afectuoase, insotita frecvent de o „grindina de reprosuri" ce provin din deziluzii inca neexprimate, suparari cotidiene, trecute pana acum cu vederea, dar care, pe neasteptate, duc la izbucnirea unei furtuni de proportii. Astfel de descarcari pot produce mult sange rau si conduce, in ultima instanta, la destramarea relatiei. Valetul de Spade poate indica insa si sansa reluarii convietuirii pe baza rezultatelor unui conflict clarificator.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania