10 de spade, spade, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

10 de Spade

DESCRIERE CARTE DE TAROT 10 DE SPADE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 10 DE SPADE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 10 de Spade din cartile de tarot Spade

Marte/Saturn, sub forma sfarsitului samavolnic, prin violenta.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 10 de Spade din cartile de tarot Spade

Terminus, zeul venerat de vechii romani ca piatra de hotar.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 10 de Spade din cartile de tarot Spade

18 Gu/Stradania spre Nimicire.


4. Descriere generala - cartea de tarot 10 de Spade din cartile de tarot Spade

Asemanator cu cartea „Moartea" (XIII), Cartea de tarot 10 de Spade reprezinta despartirea, marea desprindere.

Spre deosebire de Moarte, care indica sfarsitul natural, prin Cartea de tarot 10 de Spade este simbolizat sfarsitul samavolnic, cateodata chiar prin violent, asadar si inainte de vreme. Desi acest sfarsit este deseori in legatura cu o grea incercare de viata. Multitudinea de spade simbolizeaza un cumul de forte al ratiunii, care trage o violenta linie de final. Prin aceasta poate fi exprimat finalul unor experience extrem de valoroase, avand totodata si o importanta cruciala, dar si al unor situatii neplacute, obiceiuri proaste, precum si al unor etape apasatoare, vatamatoare ale vietii. Este vorba despre o despartire dureroasa. Daca aceasta este insa traita cu sentimentul de apasare sau ca o interventie chirurgicala, cu usurare in final, nu poate fi stabilit decat din context. Doar celelalte carti pot spune, daca sfarsitul survenit a fost necesar sau gresit, absurd sau inainte de vreme.


5. Profesie - cartea de tarot 10 de Spade din cartile de tarot Spade

Pe plan profesional, prin Cartea de tarot 10 de Spade se exprima, de regula, finalul intentionat, in parte cateodata plin de asprime, al unei pozitii, indatoriri sau activitati de pana acum.

In mod normal Cartea de tarot 10 de Spade indica o concediere urmata de o necesara reorientare totala.

Doar in cazuri foarte rare, Cartea de tarot 10 de Spade indica modificari mai putin importante; cum ar fi de exemplu mutarea intr-o alta sectie sau finalul neasteptat al activitatii.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 10 de Spade din cartile de tarot Spade

In planul constiintei, Cartea de tarot 10 de Spade inseamna ca incercam, prin intreaga forta a ratiunii, sa tragem o linie de final. Poate fi exprimata astfel fie desprinderea de anumite idei si convingeri, fie denuntarea vechii conceptii de viata.

Este adevarat ca aspectul violent, indicat prin Cartea de tarot 10 de Spade, are intotdeauna o latura critica, ingrijoratoare: Cartea de tarot 10 de Spade poate constitui un avertisment ca suntem pe cale sa distrugem, inainte de vreme, un lucru de o valoare intr-adevar vitala.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor profesionale probabil ca 10 de Spade isi prezinta latura cea mai indoielnica.

Cartea de tarot 10 de Spade poate insemna insa, este drept, si „linia finala" intr-o relatie intr-adevar apasatoare.

Cartea de tarot 10 de Spade semnifica faptul ca ne ucidem sentimentele folosindu-ne de ratiune, deschizand prapastii si ingropand valori, putand astfel duce la distrugerea unor pretioase legaturi umane.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania