5 de monede, monede, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

5 de Monede

DESCRIERE CARTE DE TAROT 5 DE MONEDE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 5 DE MONEDE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 5 de Monede din cartile de tarot Monede

Saturn in a 2-a casa, ca expresie a crizei si stramtorarii.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 5 de Monede din cartile de tarot Monede

Crizele lui Hiobs; sau cei sapte ani de foamete din Egipt.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 5 de Monede din cartile de tarot Monede

41 Sun/Reducerea


4. Descriere generala - cartea de tarot 5 de Monede din cartile de tarot Monede

Cartea de tarot 5 de Monede este cartea crizelor, lipsurilor, nesigurantei.

Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta perioadele grele ale vietii, in care ne simtim jalnici, fara noroc, parasiti, mizeri.

Cartea de tarot 5 de Monede este mai putin un mesager al pierderilor reale si infrangerilor materiale, ci arata mai degraba ca ne simtim nesiguri, ca ne temem sa nu se surpe pamantul, pe care-1 simtim cum ne fuge de sub picioare.

Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta stramtorarea inerenta oricarei crize evolutive, atunci cand suntem obligati sa parasim un domeniu familiar, al stabilitatii, pentru a ravni mai sus, mai departe, fiind insa nevoiti sa acceptam totodata ┬ži riscurile implicite.


5. Profesie - cartea de tarot 5 de Monede din cartile de tarot Monede

In domeniul vietii profesionale Cartea de tarot 5 de Monede inseamna griji si necazuri mari, care se pot referi uneori doar la anumite intentii sau afaceri, dar si la siguranta locului de munca.

Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta astfel frica de pierderi si esecuri financiare, posibilul esec la examene.

Uneori, Cartea de tarot 5 de Monede apare in legatura cu o posibila schimbare a profesiei, care ne scoate din mediul in care ne simteam in siguranta, ducandu-ne intr-alta, cu indatoriri si riscuri sporite, cum ar fi, de exemplu, infiinjarea unei afaceri in nume propriu. Nu trebuie insa inteleasa eronat, in sensul ca acest pas ar fi gresit.

Cartea de tarot 5 de Monede prezinta mai degraba sentimentele absolut normale de nesiguranta, care insotesc procesele evolutive dificile.

De regula, Cartea de tarot 5 de Monede semnifica doar sentimentul de angoasa generat de presimtiri sumbre, si numai rareori indica declansarea unui fiasco.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 5 de Monede din cartile de tarot Monede

In planul constiintei Cartea de tarot 5 de Monede este expresie a constiintei starii de saracie, dar care in nici un caz nu reflecta realitatea in mod obligatoriu.

Cartea de tarot 5 de Monede arata ca suntem framantati de puternice griji existentiale, indiferent de faptul daca traim sau nu in conditii economice corespunzatoare. Invatatura ce trebuie desprinsa din astfel de etape este, ca sentimentul saraciei interioare nu poate fi invins nici macar de cea mai mare bogatie exterioara, pe cand saracia exterioara apare aproape neinsemnata, cand sta fata in fata cu sentimentul bogatiei interioare.

Cartea de tarot 5 de Monede poate constitui un indiciu ca traversam acea forma fireasca de criza, inerenta oricarui proces evolutiv, in care se manifesta temerea noastra (innascuta) fata de orice forma de stramtorate, in spatele careia se deschide un spatiu vast, inca necunoscut.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor personale cartea simbolizeaza parasirea si privatiunile.

Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta in mod frecvent acel sentiment jalnic, de a te sti neiubit sau inferior.

Cartea de tarot 5 de Monede poate constitui expresia unui profund sentiment de deznadejde si trebuie interpretata, tocmai de aceea, ca indiciu al unei etape de rasturnari profunde, in care lasam in urma vechile structuri ale relatiei pentru a ajunge la noi forme de legatura cu partenerul. In unele cazuri, cand Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta mesagerul unei crize in domeniul relatiei, ea nu trebuie inteleasa gresit, ca semn rau prevestitor si inevitabil, al esecului. Orice legatura, care reuseste sa supravietuiasca unei astfel de crize, a trecut un important test de rezistenta.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania