4 de monede, monede, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

4 de Monede

DESCRIERE CARTE DE TAROT 4 DE MONEDE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 4 DE MONEDE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 4 de Monede din cartile de tarot Monede

Saturn in a 2-a casa, ca expresie a nevoii obsesive de siguranta.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 4 de Monede din cartile de tarot Monede

Regele etrusc, Midas, cel cu „mainile de aur"


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 4 de Monede din cartile de tarot Monede

66 Dsie/Limitarea


4. Descriere generala - cartea de tarot 4 de Monede din cartile de tarot Monede

Cartea de tarot 4 de Monede indica o nevoie exagerata de siguranta si efectele nefaste ale acestei atitudini, sub forma lacomiei, avaritiei. Atitudinea desemnata de aceasta carte contine intotdeauna ceva ostil vietii, intrucat arata cu cat efort si stradanii ne cramponam de prezent si ne opunem astfel cursului firesc al vietii.

Cartea de tarot 4 de Monede constituie un indiciu ca suntem pe cale sa devenim excesiv de rigizi, indeplinind deseori si rolul de prevestitoare a Turnului (XVI), care apoi duce la sfaramarea platosei impietrite. Daca locul de etalare al cartii ne incurajeaza atitudinea, inseamna ca trebuie sa ne limitam, sa ne concentram si sa ne retinem, sau, ca nu avem voie sa cedam nici un pas in problema in cauza.


5. Profesie - cartea de tarot 4 de Monede din cartile de tarot Monede

In viata profesionala Cartea de tarot 4 de Monede arata ca ne tinem „agatat" de pozitia sau functia pe care o ocupam sau, cel putin, de gradul de siguranta pe care credem ca ni-1 confera.

Cartea de tarot 4 de Monede este expresia unei atitudini excesiv de rigide, datorita careia blocam si evolutii absolut favorabile. Deseori simbolizeaza faptul ca ne ambitionam, ne blocam de niste idei fixe si refuzam sa ne schimbam modul de gandire sau sa ne reorientam. Aceasta poate sa insemne ca incercam cu obstinatie, insa zadarnic, sa progresam pe vechea cale profesionala, in timp ce de multa vreme ni s-au deschis deja alte drumuri sau posibilitati. Refuzam sa luam cunostinta de ele, intrucat ni se par prea nesigure sau speculative si preferam sa ramanem mai departe in „starea noastra familiara de mizerie".


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 4 de Monede din cartile de tarot Monede

In planul constiintei Cartea de tarot 4 de Monede reprezinta ideea fixa sau obsesia chinuitoare, care ne face sa ne opunem noilor evolutii si cunoasteri. Tocmai in acest domeniu, Cartea de tarot 4 de Monede constituie un avertisment ce trebuie luat foarte in serios, si anume ca suntem pe cale sa devenim victime ale propriei rigiditati si incapatanari.

Cartea de tarot 4 de Monede trebuie interpretata ca o invitatie urgenta de a renunta la modalitatea de a privi lucrurile ca pana acum si sa ne deschidem altor pareri si stiluri de viata, deoarece pana la urma vom fi obligati oricum la acest pas de catre situatiile de criza spre care ne indreptam.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot 4 de Monede indica o atitudine crispata. Este vorba de tentativa de inlocuire a vioiciunii, vitalitatii, considerate ca amenintatoare si generatoare de nesiguranta, prin anumite ritualuri sau modele rigide de comportare. Forta motrice a acestei atitudini este frica adanc inradacinata de a nu fi parasit cumva de ceilalti. Pe cat de lesne poate fi inteleasa aceasta atitudine, pe atat este de prosteasca: acolo, unde in loc de incredere stapaneste nevoia de siguranta si unde conventiile rigide inlocuiesc vioiciunea, vitalitatea, orice legatura este sortita pieirii.

Cartea de tarot 4 de Monede reprezinta din nou un semnal de alarma cu privire la periculoasa nevoie de siguranta cu urmari atat de devastatoare, chiar daca initial era bine intentionata.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania