3 de monede, monede, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

3 de Monede

DESCRIERE CARTE DE TAROT 3 DE MONEDE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 3 DE MONEDE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 3 de Monede din cartile de tarot Monede

Jupiter/Marte, in sensul muncii incununate de succes


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 3 de Monede din cartile de tarot Monede

Heracle, care prin ducerea la bun sfarsit a fiecarei din cele douasprezece munci ce i-au fost impuse, patrunde tot mai adanc in misterele vietii.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 3 de Monede din cartile de tarot Monede

19 Lin/Apropierea


4. Descriere generala - cartea de tarot 3 de Monede din cartile de tarot Monede

Cartea de tarot 3 de Monede este frecvent inteleasa gresit, ca o carte a apasarii, datorita preponderentei culorii negre.

In realitate, Cartea de tarot 3 de Monede simbolizeaza examenul trecut cu succes, reprezentand astfel o experienta cat se poate de placuta. Spre deosebire de cartea 8 de Monede, care personifica ucenicul, aici este indicata calfa.

Cartea de tarot 3 de Monede exprima patrunderea intr-un nou domeniu de cunostinte, pentru care - spre deosebire de cartea 8 de Monede - posedam calificarea necesara.

Cartea de tarot 3 de Monede prezinta incheierea, incununata de succes, a unei etape de evolutie, avand legatura cu un nou inceput, pe plan superior.


5. Profesie - cartea de tarot 3 de Monede din cartile de tarot Monede

Pe plan profesional Cartea de tarot 3 de Monede indica, mai limpede decat orice alta carte de Tarot, avansarea.

Cartea de tarot 3 de Monede inseamna ca ne aflam la sfarsitul unei etape de pregatire sau evolutie, urmand sa primim de-acum insarcinari noi si raspunderi mai mari.

Cartea de tarot 3 de Monede simbolizeaza orice forma de examen, punand in vedere insa nu numai reusita ci si recunoasterea meritelor si, legat de aceasta, ocuparea in plan profesional a unei pozitii sau functii corespunzatoare.

Cartea de tarot 3 de Monede arata ca vom continua sa activam in domeniul pentru care am obtinut calificarea anterior, deci nu este vorba despre o reorientare profesionala.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 3 de Monede din cartile de tarot Monede

In planul constiintei este mai usor sa intelegem culorile reprezentarii de pe carte, intrucat Cartea de tarot 3 de Monede indica un inceput pe calea plina de mister a initierii.

Cartea de tarot 3 de Monede este expresie a imbogatirii spirituale si arata ca suntem in masura de a extrage chintesenta invataturii din cunostintele acumulate pentru a apuca pe calea pe care o consideram cea buna. Este treapta, unde cautarea pe mai multe planuri este inlocuita de cautarea intr-o singura directie, de unde incepem sa patrundem in adancul intunecat si plin de mistere in loc sa evoluam superficial.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot 3 de Monede indica iminenta unui pas important, care ne va permite sa accedem la forme mai mature de convietuire.

Cartea de tarot 3 de Monede poate simboliza sfarsitul perioadei de cautare si inceputul unei legaturi statornice. Dar poate exprima totodata, in cadrul unei legaturi existente, depasirea dificultatilor inerente inceputului sau eventuale perioade de criza, pentru ca acum sa accedem la un nivel nou, in care experiente acumulate in perioadele de crestere si criza ne vor fi de mare folos.

Cartea de tarot 3 de Monede arata ca ne aflam pe pragul marelui mister al iubirii.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania