2 de monede, monede, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

2 de Monede

DESCRIERE CARTE DE TAROT 2 DE MONEDE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 2 DE MONEDE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 2 de Monede din cartile de tarot Monede

Luna in punctul de rasarit, in sensul capacitatii de adaptare


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 2 de Monede din cartile de tarot Monede

Hermes in rolul sau secundar de Zeu al Scamatorilor si Jucatorilor.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 2 de Monede din cartile de tarot Monede

-


4. Descriere generala - cartea de tarot 2 de Monede din cartile de tarot Monede

Cartea de tarot 2 de Monede este cartea deciziei luate in joaca dar totodata si a nehotararii pline de nepasare.

Cartea de tarot 2 de Monede arata ca suntem capabili sa ne adaptam confortabil vietii, trecand astfel fara prea mari dificultati atat peste suisurile cat si peste coborasurile ei. In functie de conceptia noastra despre viata cat si de domeniul desemnat, aceasta inclinatie jucausa poate fi apreciata ca iscusinta, maleabilitate, spontaneitate, capacitate de a antrena sau a revigora, dar si ca lipsa de consistent a convingerilor, acceptarea docila a compromisurilor .

Cartea de tarot 2 de Monede defineste si cea de-a doua latura caracteristica - ce se extinde de la inotatul in sensul curentului si pana la intelepciunea nebunului, cea plina de sensuri adanci.


5. Profesie - cartea de tarot 2 de Monede din cartile de tarot Monede

In domeniul profesional Cartea de tarot 2 de Monede arata, ca suntem maleabili, putand sa ne acomodam cu mare usurinta atat sarcinilor profesionale cat si atmosferei de lucru.

Cartea de tarot 2 de Monede poate semnifica si ca nu participam la treaba cu intreaga seriozitate si ca tindem sa bagatelizam. In sensul ei negativ, Cartea de tarot 2 de Monede face trimitere la manifestari de iresponsabilitate si neseriozitate, in timp ce, prin semnificatia ei superioara, arata ca ne-am eliberat de corvezile suparatoare si obsesia bolnavicioasa a nevoii de siguranta pentru a reusi sa ne efectuam obligatiile cu constiinta independentei interioare.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 2 de Monede din cartile de tarot Monede

In planul constiintei Cartea de tarot 2 de Monede indica o faza de imponderabilitate. Aceasta stare poate genera o satisfactie profunda, ca altemativa la starea de ponderabilitate, insa sub aspect unilateral, ca stare de durata, poate produce dimpotriva crize acute.

Cartea de tarot 2 de Monede poate indica o nepasare binefacatoare dupa perioade de incercari si necazuri - dar si pe omul care nu se maturizeaza niciodata, a carui unica perseverenta consta in a nu avea vreun punct de vedere dar care se plange totodata mereu de faptul ca nu-1 ia nimeni in serios.

Cartea de tarot 2 de Monede reprezinta in aceiasi masura atitudinea zvapaiata a clovnului cat si intelepciunea plina de modestie a nebunului, care, dupa un lung si epuizant proces de cunoastere, s-a reintors la conceptia simpla si plina de naturalete, a copilului.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor personale cartea poate desemna, pe de o parte, o perioada vesela, lipsita de griji, caracterizata printr-o bucurie copilareasca, sau, pe de alta parte, de nestatornicie si iresponsabilitate. Care dintre cele doua laturi va fi cea resimtita mai puternic depinde numai de asteptarile si atitudinea noastra subiectiva.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania