Regele de monede, monede, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Regele de Monede

DESCRIERE CARTE DE TAROT REGELE DE MONEDE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT REGELE DE MONEDE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Regele de Monede din cartile de tarot Monede

Soarele in Taur, ca expresie a posesivitatii, realismului.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Regele de Monede din cartile de tarot Monede

Regele Minos al Cretei, fiul lui Zeus


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Regele de Monede din cartile de tarot Monede

-


4. Descriere generala - cartea de tarot Regele de Monede din cartile de tarot Monede

Cartea de tarot Regele de Monede personifica latura masculina a elementului pamant. Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta tendinta noastra de posesivitate, siguranta si valori palpabile, personifica simful nostru al realitatii. Pentru el faptele, si nu vorbele, nazuintele si nu bunele intentii sunt cele care conteaza.

Cartea de tarot Regele de Monede expresia nazuintei noastre spre durabilitate, trainicie si certitudinea reintoarcerii celor apropiati. El dispune atat de un simt deosebit pentru realizabil si util, cat si de un instinct precis pentru depistarea ocaziilor favorabile de a incheia afaceri profitabile.

Cartea de tarot Regele de Monede simbolizeaza capacitatea noastra de apreciere a scurgerii timpului, constiinta faptului ca valorile perene se maturizeaza lent, aratand astfel disponibilitatea noastra de a astepta cu rabdare, fara sa precipitam lucrurile.

Cartea de tarot Regele de Monede este expresia naturii noastre voluptuoase, inclinatiei spre placeri si eforturile noastre de satisfacere a senzualitatii.


5. Profesie - cartea de tarot Regele de Monede din cartile de tarot Monede

In viata profesionala Cartea de tarot Regele de Monede releva in primul rand nazuinta noastra pentru siguranta, simtul nostru deosebit pentru lucrul pur si durabil.

Cartea de tarot Regele de Monede semnifica placerea de a munci, un simt sanatos al afacerilor combinat cu rabdare si o deosebita perseverenta, asa cum este intruchipat in figura taranului, mestesugarului sau bancherului.

Cartea de tarot Regele de Monede este versat din punct de vedere financiar. Cartea de tarot Regele de Monede simbolizeaza un spirit de echipa sanatos, fiind doar in cazuri de exceptie un „singuratic".


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Regele de Monede din cartile de tarot Monede

In planul constiintei noastre Cartea de tarot Regele de Monede indica dirijarea atentiei spre aspectele realului, orientarea spre realizabil, in loc de a ne irosi zadarnic in urmarirea unor teluri fixate prea sus.

Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta acea etapa, in care, pe de o parte, incercam sa ne formam o imagine asupra lumii, durabila si cat mai conforma cu realitatea, iar pe de alta parte ne straduim, pe cat posibil, sa transpunem in fapt dorintele si bunele noastre intentii.

Cartea de tarot Regele de Monede, dotat cu viclenie taraneasca, inseamna, ca in prim plan se afla pentru noi actiunea, rezultatul palpabil si ca, printre altele, progresam cu iscusinta (si spre totala satisfactie) pe calea pasilor marunti, atunci cand ne dam seama ca marele nostru scop nu poate fi atins.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor personale Cartea de tarot Regele de Monede inseamna ca pentru noi conteaza mai mult trainicia, prietenia adevarata, siguranta, fidelitatea si apropierea plina de caldura decat schimbarea sau farmecul noului. In acest domeniu isi gasesc expresia in mod pregnant voluptatea si capacitatea de a savura placerea, caracteristice Regelui de Monede.

Cartea de tarot Regele de Monede arata eforturile noastre pe relatii de voluptate, in care sa ne simtim in siguranta si la adapost. In unele cazuri, Cartea de tarot Regele de Monede exprima vointa de intemeiere a unei familii. insa atunci, cand nevoia de siguranta ne este amenintata, Cartea de tarot Regele de Monede poate indica si o forma periculoasa de gelozie.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania