Cavalerul de monede, monede, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Cavalerul de Monede

DESCRIERE CARTE DE TAROT CAVALERUL DE MONEDE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT CAVALERUL DE MONEDE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Cavalerul de Monede din cartile de tarot Monede

Jupiter in Taur, in sensul valorilor durabile, solide si marete.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Cavalerul de Monede din cartile de tarot Monede

Fieraria olimpica a lui Hefaistos, in care erau mestesugite marile comori ale zeilor.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Cavalerul de Monede din cartile de tarot Monede

32 Hong/Durabilitatea.


4. Descriere generala - cartea de tarot Cavalerul de Monede din cartile de tarot Monede

Cartea de tarot Cavalerul de Monede personifica acea dispozitie, in care sunt create, cu sarguinta, harnicie, perseverenta si tenacitate, valori concrete si durabile.

Cartea de tarot Cavalerul de Monede simbolizeaza simtul pentru lucrul solid, pur si durabil, reprezentand astfel solul dur si sigur, fundamentul in care ne putem increde si pe care putem construi.

Cartea de tarot Cavalerul de Monede reprezinta atmosfera elementului pamant, realitatea fizica, in care conteaza siguranta, rezultatele palpabile si modurile pragmatice de actiune care ne ofera si cadrul pentru experiente in sfera senzualului. Numai atunci, cand aceasta atitudine este exagerata, se ajunge la indaratnicie si cramponare rigida, la corvezi grele sau, la cealalta extrema, la lene lipsita de sensibilitate si devieri senzuale.


5. Profesie - cartea de tarot Cavalerul de Monede din cartile de tarot Monede

In viata profesionala Cartea de tarot Cavalerul de Monede simbolizeaza o atmosfera de lucru, in care se realizeaza, cu consecventa si perseverenta, afaceri solide.

Cartea de tarot Cavalerul de Monede arata simtul nostru sanatos pentru identificarea ocaziilor valoroase precum si disponibilitatea noastra de a munci cu constiinta succesului si rezultatelor rodnice.

Cartea de tarot Cavalerul de Monede indica o perioada favorabila ce ni se deschide, in care vom putea sa ne realizam proiectele profesionale.

Cartea de tarot Cavalerul de Monede indica, in sfera examenelor, negocierilor Si altor proiecte din sfera profesionalului, ca putem conta pe rezultate clare, palpabile si durabile.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Cavalerul de Monede din cartile de tarot Monede

In planul constiintei Cartea de tarot Cavalerul de Monede semnifica ascutirea simtului pentru real, cautarea de cai pentru transpunerea in fapt a ideilor si inchipuirilor noastre. Aceasta poate duce la o politica a pasilor marunti, care pune un scop apropiat realizabil mai presus decat un tel ideal, dar deocamdata mult prea indepartat.

Cartea de tarot Cavalerul de Monede indica si faptul, ca suntem preocupati de probleme legate de siguranta noastra materiala. Doar in unele cazuri singulare Cartea de tarot Cavalerul de Monede constituie un avertisment fata de exagerari, cum sunt incapatanarea, impietrirea interioara sau lacomia lipsita de orice scrupul.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul legaturilor cu partenerul Cartea de tarot Cavalerul de Monede arata ca legatura noastra este caracterizata prin onestitate, durabilitate, fidelitate si, nu in ultimul rand, prin senzualitate traita cu caldura.

Cartea de tarot Cavalerul de Monede este intruchiparea a ceeea ce in limbaj popular se numeste „o relate solida" si deschide perspectiva spre o astfel de legatura, in cazul in care, la momentul formularii intrebarii, traim solitar. In relatia pe care o caracterizeaza, intimitatea conteaza mai mult decat farmecul noului, relatia in doi mai mult decat legaturile multiple si caldura caminului mai mult decat libertatea si independenta personala.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania