8 de cupe, cupe, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

8 de Cupe

DESCRIERE CARTE DE TAROT 8 DE CUPE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 8 DE CUPE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 8 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Saturn/Luna, ca expresie a despartirii cu inima grea.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 8 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Lot, cel care paraseste orasul sau natal, Sodoma.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 8 de Cupe din cartile de tarot Cupe

56 Lii/Calatorul, Drumetul.


4. Descriere generala - cartea de tarot 8 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Cartea de tarot 8 de Cupe este una din cele trei carti din Tarot care simbolizeaza pornirea la drum si este expresia despartirii cu inima grea.

Cartea de tarot 8 de Cupe arata ca ne desprindem dintr-un mediu familiar, despartindu-ne de oamenii si lucrurile la care am tinut cel mai mult, pentru a porni pe calea care se indreapta spre un viitor incert.

Cartea de tarot 8 de Cupe nu inseamna ca suntem alungati, ci ca plecam de buna voie. Este posibil sa nu ne ramana alta alternativa. Gravitatea deosebita a acestei carti se manifesta prin aspectul ei de doua ori apasator: trebuie sa renuntam la ceva, la care tinem foarte mult si nici nu stim incotro ne indreptam.


5. Profesie - cartea de tarot 8 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In sfera vietii profesionale Cartea de tarot 8 de Cupe indica in primul rand despartirea de locul de munca. Poate fi vorba de despartirea de viata profesionala, fie din motive de varsta sau urmare a deciziei de a va dedica in intregime familiei, fie de reduceri de posturi sau alte cauze asemanatoare. Despartirea de familiar se imbina aici cu sentimentul de incertitudine asupra a ce ya aduce ziua de maine.

Cartea de tarot 8 de Cupe poate simboliza insa si modificari de mai mica anvergura, de exemplu pierderea anumitor responsabilitati.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 8 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In planul constiintei Cartea de tarot 8 de Cupe reprezinta o etapa de profunde intelegeri, in care devenim constienti ca trebuie sa renuntam la anumite preferinte, atitudini de viata sau parfial, la unele opinii, ce ne erau familiare.

Cartea de tarot 8 de Cupe reprezinta inaintarea in varsta si exprima experienta noastra legata de Marea Desprindere, cum este denumita in filozofia Zen.


7. In domeniul relatiilor personale

In ceea ce priveste legaturile noastre personale, Cartea de tarot 8 de Cupe indica despartirea de un om sau de tovarasi, care au avut o deosebita importanta pentru noi. Ea reprezinta bifurcatia, de la care drumurile noastre se separa si ne invita sa ne luam ramas bun, cu recunostinta, iar - acolo unde se divedeste necesar - sa retezam fara ezitare cordonul ombilical, pentru a putea porni intr-o directie proprie.

Cartea de tarot 8 de Cupe poate semnifica despSrtirea de inchipuirile si visele referitoare la dragostea ideala, intelegerea faprului ca printul din poveste sau femeia viselor nu pot exista in forma in care i-am intruchipat in visele noastre si ca trebuie sa acceptam realitatea, in care insa, aparent nu ni se dezvaluie cum putem descoperi aceste creaturi ale inchipuirii.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania