7 de cupe, cupe, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

7 de Cupe

DESCRIERE CARTE DE TAROT 7 DE CUPE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 7 DE CUPE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 7 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Neptun, ca expresie a amagirii si iluziilor, al fugii de realitate si lume.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 7 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Ate, zeita greaca a orbirii


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 7 de Cupe din cartile de tarot Cupe

-


4. Descriere generala - cartea de tarot 7 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Cartea de tarot 7 de Cupe este cartea amagirii si iluziilor, al fenomenului cunoscut sub denumirea de Fata Morgana.

Cartea de tarot 7 de Cupe arata ca ne-am facut sperante si inchipuri desarte, ca ne inselam si ne lasam inselati. De regula, ii revine rolul de mesager al unei deziluzii si trebuie interpretata ca un avertisment foarte serios in fata unor himere.

Cartea de tarot 7 de Cupe are insa si un aspect imbucurator: ea promite un ajutor nesperat, in cazul ca vom fi gata sa ne scuturam de sub coplesirea sperantelor si nalucirilor pentru a ne concentra asupra unui proiect unic, realist.


5. Profesie - cartea de tarot 7 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In sfera vietii profesionale Cartea de tarot 7 de Cupe arata ca suntem pe cale sa construim castele de nisip, cazand intr-o periculoasa faza de autoamagire Si disponibilitate lipsita de discernamant, in cazul ca nu vom face efortul de a percepe lucrurile asa cum sunt. Este expresia unor faceri aparente, a unor scopuri inselatoare iar, in unele cazuri, constituie un avertisment fata de afaceri necurate sau atitudini necinstite. Mai poate semnifica si o atitudine visatoare sau de munca facuta de mantuiala, constituind o invitatie pentru mai multa luciditate si sistematizare la locul de munca.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 7 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 7 de Cupe constituie un indiciu cu privire la perioade de visare, cand totul ne apare in roz. In cazul ca suntem constienti de aceasta aparenta amagitoare, perioada respectiva aduce cu sine doar o betie a trairilor, fara sa fie urmata de o trezire dureroasa. Daca ne lasam amagiti de aparenta, daca o luam drept realitate, nu vom putea evita brutalitatea trezirii.

Cartea de tarot 7 de Cupe simbolizeaza fuga de lume si de viata, saltul dezechilibrat in irational si, ca rezultat al acestui gest, dizolvarea structurilor familiale si realizarea absurda a realitatii in himere.


7. In domeniul relatiilor personale

In sfera relafiilor noastre personale Cartea de tarot 7 de Cupe poate indica betia dragostei, insa avertizeaza totodata asupra brutalitatii trezirii la realitate.

Cartea de tarot 7 de Cupe nu vrea sa insemne ca relatia pe care o caracterizeaza s-ar baza neaparat pe care o caracterizeaza s-ar baza neaparat pe ceva nesigur, ci, ca ridicam pretentii mult disproportionate si ca, in forma lor actuala, asteptarile ne vor fi cu siguranta inselate.

Cartea de tarot 7 de Cupe contine invitatia de a nu ne amagi, de a ne pastra atentia mereu treaza, si de a analiza relatia prin prisma unui discernamant sanatos.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania