6 de cupe, cupe, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

6 de Cupe

DESCRIERE CARTE DE TAROT 6 DE CUPE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 6 DE CUPE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 6 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Luna in Pesti, ca expresie a amintirii nostalgice si melancolice


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 6 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Mnemosina, zeita amintirilor, iubita lui Zeus si mama a celor Noua Muze.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 6 de Cupe din cartile de tarot Cupe

-


4. Descriere generala - cartea de tarot 6 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Cartea de tarot 6 de Cupe ne duce in trecut.

Cartea de tarot 6 de Cupe arata, ca in noi se trezesc amintiri care ne dispun, fie spre un romantism visator, fie spre o atitudine nostalgica. Aceasta viziune melancolica si sentimentala asupra lucrurilor poate potenta in chip fericit capacitatea de percepere a realitatii, dar totodata, sa o si distorsioneze sau sa o intunece.

Intrucat Cartea de tarot 6 de Cupe este deseori un simbol pentru imagini din trecut, poate constitui si un indiciu privind copilaria sau experiente legate de aceasta perioada, in functie de substratul intrebarii formulate.


5. Profesie - cartea de tarot 6 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii.

In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata.

In contextul unor dificultati intampinate in viata profesionala cotidiana, Cartea de tarot 6 de Cupe poate insemna ca ne amintim cu placere de raporturi anterioare de munca, in care ne-a mers mai bine.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 6 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In pianul constiintei noastre Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca privim inapoi - in special spre vremea copilariei - sau ca ne lasam prada gandurilor visatoare, melancoliei. Forta acestor imagini poate constitui un izvor de inspiratie, pentru transpunerea sentimentelor in versuri, in culoare sau alte forme artistice.

Cartea de tarot 6 de Cupe poate insa determina si fuga de viata si lume, sau conduce la un comportament copilaresc.


7. In domeniul relatiilor personale

In sfera relatiilor noastre personale Cartea de tarot 6 de Cupe poate semnifica un adapost plin de caldura si perioada unei iubiri feerice. Deseori, ea indica insa mai degraba amintirea, decat trairea efectiva, a unor astfel de perioade. Tocmai in acest domeniu pot iesi la iveala, atat aspectul melancolic, cateodata siropos-sentimental al cartii, cat si puternica ei latura poetica, romantica.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania