5 de cupe, cupe, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

5 de Cupe

DESCRIERE CARTE DE TAROT 5 DE CUPE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 5 DE CUPE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 5 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Saturn/Venus sau Saturn/Luna, ca expresie a despartirii, durerii, suferintei.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 5 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Durerea incercata de Psyche, cand, dupa ce 1-a alungat pe Eros prin curiozitatea ei exagerata, a crezut ca 1-a pierdut pentru totdeauna.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 5 de Cupe din cartile de tarot Cupe

54 Gui Me/Fata la maritis.


4. Descriere generala - cartea de tarot 5 de Cupe din cartile de tarot Cupe

Cartea de tarot 5 de Cupe este cartea apasarii, durerii, doliului si melancoliei.

Cartea de tarot 5 de Cupe arata ca ceva, la care tineam foarte mult, s-a rupt.

Cartea de tarot 5 de Cupe arata si faptul ca nu suntem singuri in durerea noastra, ci putem conta pe sprijinul prietenilor. Acest aspect nu trebuie insa interpretat gresit, ca un indiciu, ca motivul durerii noastre ar fi doar aparent si ca putem spera intr-o revenire grabnica la sentimente mai vesele.

Destul de frecvent, Cartea de tarot 5 de Cupe este un indiciu cu privire la propria noastra nechibzuinta.

Cartea de tarot 5 de Cupe arata ca, totusi, exista o cale de iesire.


5. Profesie - cartea de tarot 5 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In sfera profesionala Cartea de tarot 5 de Cupe simbolizeaza dezamagirea si durerea, in urma esuarii unui proiect.

Cartea de tarot 5 de Cupe poate insemna ca nu promovam un examen, ca ni se respinge solicitarea sau ca anumite afaceri, in care ne-am pus mari sperante, se finalizeaza cu pierderi.

Cartea de tarot 5 de Cupe ne cere sa cercetam de ce s-a ajuns la aceasta situatie, sa ne dam seama, in ce masura au fost determinante nechibzuinta, inconstienta sau indispozitia si supararea.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 5 de Cupe din cartile de tarot Cupe

In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personale Cartea de tarot 5 de Cupe semnifica, ca o legatura importanta a esuat sau am fost dezamagiti in urma unui contact de care ne-am legat mari sperante. Cand este vorba despre destramarea trista a unei legaturi bazate pe iubire si tandrete, ar trebui sa ne punem intrebarea, in ce a constat contributia noastra personala la acest esec. Posibilitatea de a invata din greseli in loc de a le repeta ni se ofera insa numai cand intelegem cauzele greselilor.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania