Regele de cupe, cupe, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Regele de cupe

DESCRIERE CARTE DE TAROT REGELE DE CUPE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT REGELE DE CUPE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Regele de cupe din cartile de tarot cupe

Soarele in Pesti, ca expresie a insusirilor de mediu, cunoasterii intuitive si promptitudinii in ajutorare.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Regele de cupe din cartile de tarot cupe

„Batranul Marii", cunoscut sub diverse denumiri ca: Zeul intelepciunii, Nerseu, Proteu sau Phorkys, cel care incerca sa scape preschimbandu-si incontinuu infatisarea


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Regele de cupe din cartile de tarot cupe

-


4. Descriere generala - cartea de tarot Regele de cupe din cartile de tarot cupe

Cartea de tarot Regele de cupe personifica latura masculina a elementului apa, stradania noastra de a dobandi cunoasterea transcendenta, eliberarea si unificarea mistica cu fundamentul arhaic, acel Numinosa, sau indiferent cum s-ar incerca definirea prin cuvinte a ceea ce este denumit. El poseda constiinja faptului, ca acest domeniu va ramane pentru vecie inchis accesului intelectului si poate fi aflat numai de acela, care se deschise introspectiunii intuitive si este gata sa se lase gasit si atins.

Cartea de tarot Regele de cupe reprezinta vointa de a lasa camp liber sentimentelor si insusirilor noastre mediale, prin aceea ca transpunem vibratiile receptionate in forma muzicii, poeziei sau altor arte, nu in ultimul rand si in arta tamaduirii.


5. Profesie - cartea de tarot Regele de cupe din cartile de tarot cupe

Cartea de tarot Regele de cupe arata ca strabatem o perioada in care dorim sa ne exprimam fortele sufletesti. Incercam cu mai multa putere sentimentele legate de cotidianul vietii profesionale, trecand peste bariere si lasandu-ne ghidati in actiunile noastre de idei si dorinte spontane - eventual, chiar si numai indeplinind cu mai multa voluptate indatoririle ce ne revin.

Cartea de tarot Regele de cupe poate insemna, la fel de bine, ca ne aflam in pragul alegerii profesiei sau unui nou inceput, in care putem face mai bine dovada insusirilor noastre mediale. Este vorba in principal de profesii care necesita simt artistic.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Regele de cupe din cartile de tarot cupe

Cartea de tarot Regele de cupe inseamna ca ne indreptam atentia, cu scop bine precizat, spre aspectele vietii interioare, pentru a cunoaste si dezvolta fortele subconstientului.

Cartea de tarot Regele de cupe indica constientizarea si raufmarea insusirilor noastre de mediu, reprezentand si un schimb intensiv de opinii cu sferele spirituale, poate chiar oculte.

Cartea de tarot Regele de cupe poate constitui un indiciu asupra faptului, ca devenim receptivi la imaginile lumii interioare, sufletesti, dedicandu-ne propriilor noastre vise sau miturilor si fantasmelor subconstientului colectiv.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personate Cartea de tarot Regele de cupe semnifica o perioada de sentimentalism accentuat, in care reusim sa ne transpunem mai mult decat de obicei in dorintele, nazuintele dar si temerile partenerului, fiindu-i un prieten intelegator si gata de ajutor.

Cartea de tarot Regele de cupe face deseori trimitere la o perioada romantica, in care ne exteriorizam propriile sentimente, manifestandu-ne totodata receptivi pentru experience profunde, in unele cazuri chiar pentru un sentimentalism visator.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania