Valetul de cupe, cupe, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Valetul de cupe

DESCRIERE CARTE DE TAROT VALETUL DE CUPE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT VALETUL DE CUPE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Valetul de cupe din cartile de tarot cupe

Venus in prima casa, sub forma dorintei de impacare sau in a 5-a casa, ca expresie a bucuriei jucause.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Valetul de cupe din cartile de tarot cupe

Marinimosul gest de impacare al lui Esau, prin care i-a iertat lui Jacob inselaciunea in urma careia fusese privat de binecuvantarea lui Isaac.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Valetul de cupe din cartile de tarot cupe

57 Sun/Cel bland, Cel Insistent


4. Descriere generala - cartea de tarot Valetul de cupe din cartile de tarot cupe

Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza o ocazie, o sansa. Nu este vorba nici de vreun gest de iubire sau impacare. In toate situatiile, acest impuls porneste de la ceilalti, este adresat sentimentelor noastre si este receptionat de catre noi cu un sentiment de recunostinta si multumire.

Cartea de tarot Valetul de cupe indica oferta de impacare in urma certurilor si disputelor, compasiunea care ne este aratata in perioade de suferinta si, nu in ultimul rand, o atingere plina de iubire, acea situatie cand ne indragostim. Aceasta pornire este pura si cinstita si nu trebuie privita cu atitudine sceptica decat in situatia in care marea majoritate a celorlalte carti invita la reflectie.


5. Profesie - cartea de tarot Valetul de cupe din cartile de tarot cupe

Cartea de tarot Valetul de cupe arata ca ne asteapta o experienta binefacatoare, care ne va face placere si poate, ne va maguli chiar. Poate fi vorba de laude su recunoasterea meritelor, de un compliment binecuvenit sau de vestea imbucuratoare ca, pe plan profesional, vom cunoaste o binemeritata schimbare in bine.

Cartea de tarot Valetul de cupe constituie frecvent un indiciu privind eventuale invitatii la diverse reuniuni sau petreceri in cercul colegilor, sau expresie a unei mai mari intimitati, ca de exemplu atunci, cand un coleg mai varstnic ne invita sa-1 tutuim.

Cartea de tarot Valetul de cupe reprezinta sfatul bine intentionat si ajutorul acordat cu amabilitate pentru rezolvarea indatoririlor ce ne revin.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Valetul de cupe din cartile de tarot cupe

In planul constiintei noastre Cartea de tarot Valetul de cupe inseamna ca receptam semnale si impulsuri bine intentionate, care ne sunt de un binefacator si real ajutor in realizarea intentiilor. Poate fi vorba de consolare si o vorba buna in perioadele de grea incercare, de manifestare de intelegere fata de nevoile si necazurile noastre sau de gesturi spontane, care ne misca pe plan interior si declanseaza in sufletul nostru o evolutie de cea mai mare importanta.


7. In domeniul relatiilor personale

In ceea ce priveste legaturile noastre personale Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza in primul rand gestul prietenesc, sensibil, impaciuitor al partenerului.

Cartea de tarot Valetul de cupe reprezinta suflarea placuta, plina de caldura, dupa perioade de cearta si de racire a sentimentelor, sau un gest spontan de afectiune. Pe planul evenimentelor aceasta carte poate simboliza si o cerere in casatorie.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania