Asul de cupe, cupe, carti tarot, citire carti tarot, pozitii

Asul de cupe

DESCRIERE CARTE DE TAROT ASUL DE CUPE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT ASUL DE CUPE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Asul de cupe din cartile de tarot cupe

Neptun/Jupiter, in corespondent armonioasa cu Soarele, ca expresie a harului implinirii cele mai profunde.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Asul de cupe din cartile de tarot cupe

Sfantul Graal, ca intruchipare a valorii supreme de dorit.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Asul de cupe din cartile de tarot cupe

64 We Dsi/Inaintea implinirii


4. Descriere generala - cartea de tarot Asul de cupe din cartile de tarot cupe

Cartea de tarot Asul de cupe este una dintre cele mai importante carti ale norocului din Tarot.

Cartea de tarot Asul de cupe indica - la fel ca si ceilalti asi - o mare sansa, care zace in noi.

Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.

Cartea de tarot Asul de cupe poate anunta si alte forme, mai cotidiene, ale fericirii. Aspectul material al acestei notiuni este insa mai degraba exprimat de Asul de Monede.

Cartea de tarot Asul de cupe insa nu se impune de la sine, ci se vrea descoperita si cultivata.


5. Profesie - cartea de tarot Asul de cupe din cartile de tarot cupe

In viata profesionala Cartea de tarot Asul de cupe ca ne aflam pe drumul cel bun care, trecand peste conceptiile uzuale despre munca si profesie, ne poate conduce spre adevarata noastra menire.

Cartea de tarot Asul de cupe indica o sansa, poate unica, de a impreuna, intr-un tot armonios, aspectul necesitatii vitale cu experienta implinirii profunde. Deoarece aceasta traire se situeaza dincolo de valorile exterioare, ea se poate referi atat la maturatorul de strada fericit cat si la medicul din padurea virgina, care traieste din plin in extazul oferit de munca sa.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Asul de cupe din cartile de tarot cupe

Cartea de tarot Asul de cupe inseamna ca patrundem in adancuri, pentru a descoperi acolo expresia straveche a increderii, credintei si adapostului, ca raspuns la cele trei temeri arhaice, comune noua tuturor: groaza in fata distrugerii, disperarea in fata absurdului si nemangaierea singuratatii.

Cartea de tarot Asul de cupe arata ca, pe calea meditatiei sau altor exercitii pe masura noastra, putem ajunge la acea certitudine generatoare de fericire, pe care altii au incercat s-o descrie ca atingere a Harului Divin, a Unicului.


7. In domeniul relatiilor personale

In sfera relatiilor noastre personate, Cartea de tarot Asul de cupe semnifica, inainte de toate, experienta marii iubiri. Sansa care ni se ofera se extinde de la sentimental de dragostea fulgeratoare pana la forma cea mai profunda a fericirii rodite din iubirea matura si la certitudinea plina de incredere a ocrotirii si cuprinderii in sufletul celuilalt.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania