Puterea, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Puterea

DESCRIERE CARTE DE TAROT PUTEREA

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT PUTEREA

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Puterea din cele 22 Mari Arkana

Leul, in sensul incuviintarii date vietii, vitalitatii, mandriei


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Puterea din cele 22 Mari Arkana

Zeitele calarind goale pe spinarea leilor. Hebe, sofia zeului furtunii la hititi; Heba, sotia lui Heracle.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Puterea din cele 22 Mari Arkana

26 Da Ciu/Puterea de imblanzire a Maretului.


4. Descriere generala - cartea de tarot Puterea din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Puterea are o anumita inrudire cu cartea Magul (I). Intr-un mod asemanator, si aici, puterea neobisnuita se bazeaza pe secretul profundei armonii interioare. Daca, in cazul Magului, marea putere de influenta isi are obarsia in concordanta armonioasa dintre fortele constiente si subconstiente, vitalitatea, curajul si pasiunea simbolizate de aceasta carte sunt expresia concilierii dintre omul civilizat si natura sa animalica.

Cartea de tarot Puterea arata ca scopul urmarit nu poate consta in a ne ascunde pornirile instinctuale in spatele unei spoieli de virtute, ci dimpotriva, de a intampina deschis fortele arhaice, adeseori inspaimantatoare, care salasluiesc in noi, pentru a le imblanzi treptat prin acceptare plina de iubire si duhul blandetii. In acest mod ne vor sta la dispozitie nu numai aceste forte arhaice ci si toate rezervele de putere pe care, pana acum, le-am intrebuintat pentru reprimarea acestor instincte.


5. Profesie - cartea de tarot Puterea din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional Cartea de tarot Puterea simbolizeaza ca ne daruim rezolvarii sarcinilor cu toata energia si adevarata pasiune.

Cartea de tarot Puterea exprima curajul si spiritul intreprinzator pe care le putem mobiliza, in timpul indeplinirii sarcinilor cand suntem in forma din punct de vedere fizic si cand simtim bucuria de a fi strabatuti de fluidul fortelor noastre.

Cartea de tarot Puterea indica perioada unei extraordinare forte creatoare, a unei mari motivatii si, in aceiasi masura, bucuria succesului.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Puterea din cele 22 Mari Arkana

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Puterea este un indiciu cu privire la o schimbare importanta, care se explica prin simbolistica pe care o are in din sfera alchimie, in care Leul Rosu este considerat mijlocul de a transforma in aur substantele inferioare. Transpus asupra omului, aceasta inseamna ca sarcina noastra consta in a nu condamna sau nega fortele care salasluiesc in noi, stigmatizate ca instincte primare, ci de a „innobila", in triplul sens al cuvantului, adversitatea dintre constiinfa noastra civilizata si natura noastra animalica.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor noastre personale este exprimat in primul rand aspectul pasional al Cartea de tarot Puterea.

Prin aceasta Cartea de tarot Puterea simbolizeaza relatii caracterizate de o mare vitalitate, de un temperament vulcanic si, cateodata, si de iesiri dramatice. Legaturi de aceasta natura constituie de regula un tezaur de forta care reprezinta un nesecat izvor de energie pentru viata noastra cotidiana si numai in cazuri izolate, dramatismul distructiv al relatiei dintre Carmen si infocatul ei admirator, Don Jose.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania