Faetonul, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Faetonul

DESCRIERE CARTE DE TAROT FAETONUL

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT FAETONUL

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Faetonul din cele 22 Mari Arkana

Berbecul, simbolul punerii in miscare a fortelor.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Faetonul din cele 22 Mari Arkana

Pornirea la drum a Eroului Solar, dar si prabusirea sa


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Faetonul din cele 22 Mari Arkana

4 Mong / Nechibzuinta tineretii.


4. Descriere generala - cartea de tarot Faetonul din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza marele salt spre inainte.

Cartea de tarot Faetonul arata ca ne desprindem de mediul cunoscut si pornim pe propriul drum. Fortele propulsoare care determina aceasta actiune sunt dorinta de libertate, orgoliul, cautarea paradisului pierdut sau, pur si simplu, ambitia noastra de afirmare.

Cartea de tarot Faetonul este singura carte de Tarot care simbolizeaza pornirea la drum cu incredere si bucurie. In toate celelalte cazuri, despartirea este grevata de sentimente de greutate si teama. Aici avem insa de-a face cu o inaintare cutezatoare, plina de vigoare, cu spirit intreprinzator si o mare disponibilitate de asumare a riscurilor.

Cartea de tarot Faetonul indica o iscusinta deosebita, dar totodata si lipsa de experienta.

Cartea de tarot Faetonul trebuie inteleasa si sub forma de avertisment, de a nu supraevalua propriile puteri, de a nu ne prezenta prea siguri de noi sau prea euforici.


5. Profesie - cartea de tarot Faetonul din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza ca am facut un important pas inainte, eventual chiar ca am reusit sa facem curajosul pas spre dobandirea independentei.

Cartea de tarot Faetonul arata nazuinta noastra spre succes, forta si dorinta noastra de a ne impune, vitejia si disponibilitatea noastra de a ne asuma riscuri.

Cartea de tarot Faetonul reprezinta atat inceputul increzator al unei noi cariere cat si preluarea unor sarcini si raspunderi mai mari. Cartea de tarot Faetonul semnifica faptul ca ne aflam pe calea succesului, avertizandu-ne insa concomitent de eventuala lipsa de scrupule sau supraevaluarea propriilor puteri.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Faetonul din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza sentimentul puternic, chiar daca inca lipsit de experienta, al propriei valori, desprinderea de bunurile spirituale preluate, edificarea unei imagini proprii asupra lumii, adecvata personalitatii noastre si cutezatorul pas cu care pot fi strabatute chiar si cele mai mari dificultati. Deseori se spune problema depasirii unor contradictii interioare, cum sunt prapastia care separa sentimentul si ratiunea, vointa si pornirea instinctuala, dorinta si realitatea.


7. In domeniul relatiilor personale

In relatiile noastre personale Cartea de tarot Faetonul poate trimite la inceputul unei noi legaturi care atrage cateodata cu sine desprinderea cu excesiva usurinta de un mediu mai vechi, binecunoscut noua, Cartea de tarot Faetonul poate semnifica insa si ā€˛vantul proaspat", care incepe sa adie intr-o relatie impamantenita si care sterge unele manifestari de oboseala dar da si peste cap nu putine obisnuinte si rutine.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania