Indragostitii, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Indragostitii

DESCRIERE CARTE DE TAROT INDRAGOSTITII

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT INDRAGOSTITII

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Indragostitii din cele 22 Mari Arkana

Venus/Jupiter, ca expresie a celei mai mari iubiri


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Indragostitii din cele 22 Mari Arkana

Personificarea Luceafarului de dimineata, zeita dragostei, Afrodita, Inanna si Venus, si corespondentul ei masculin inarmat cu arcul cu sagep, Eros, Amor si Cupidon;


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Indragostitii din cele 22 Mari Arkana

8 Bi/Coeziunea, Armonia


4. Descriere generala - cartea de tarot Indragostitii din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Indragostitii uneste doua teme. Indica o mare experienta de dragoste dar ne aduce in fata ochilor si faptul ca de acest pas este legata si o hotarare necesara: renuntarea la cadrul de viata de pana acum (casa parinteasca, viata de holtei, numeroasele flirturi) si marturisirea neechivoca a unei singure iubiri. Numai acest pas poate conduce la coplesitoarea experienta pe care o indica cartea „Indragostitii". Din acest motiv, pe vremuri, aceasta carte era denumita „Optiunea". Ea poate face trimitere si la o decizie necesara, care nu are decat foarte putina sau chiar nici o legatura cu iubirea.

In astfel de cazuri Cartea de tarot Indragostitii semnifica necesitatea de a lua decizia din toata inima, fara manie si fara a ne pastra deschise mai multe portite.

Cartea de tarot Indragostitii semnifica un „DA" mare, fara retineri.


5. Profesie - cartea de tarot Indragostitii din cele 22 Mari Arkana

In domeniul profesional, central de greutate al cartii se afla pe planul decizional.

Cartea de tarot Indragostitii arata ca trebuie, cumpanind si tinand cont de toti factorii implicati, sa adoptam o pozitie clara, hotaratoare si orientatoare pentru comportamentul nostra ulterior. Poate fi vorba de decizii care sa modifice cursul devenirii noastre profesionale sau prin intermediul carora sa ne decidem pentru un nou loc de munca, un nou domeniu de activitate sau un proiect anume.

Cartea de tarot Indragostitii nu indica neaparat noul.

Cartea de tarot Indragostitii poate semnifica la fel de bine ca am renuntat la anumite retineri interioare si optam clar si fara retineri pentru profesia exercitata la momentul respectiv.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Indragostitii din cele 22 Mari Arkana

In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Indragostitii arata ca devenim constienti de capacitatile de care dispunem si ca realizam faptul ca vom reusi sa traim o experienta profunda, coplesitoare, numai daca ne vom impune in mod constient anumite limite si vom opta deschis, fara nici un fel de retineri, pentru alegerea odata facuta. Dezamagirea care se poate citi pe fete nu este o dovada a lipsei de „posibilitati adecvate", ci expresia unei vieti superficiale, caracterizata de jumatati de masura si dominata de insatisfactii, in care lipsesc curajul si voinja de a lua o decizie clara. Numai daca vom reusi sa fortam adoptarea unei decizii fara compromisuri, pe care apoi sa o sustinem cu toata fiinta, vom gasi calea spre o traire profunda si aducatoare de fericire.


7. In domeniul relatiilor personale

Pe planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Indragostitii simbolizeaza marea dragoste, care ne atinge si ne strabate profund.

Cartea de tarot Indragostitii are mai putin de-a face cu sentimental de a fi indragostit.

Cartea de tarot Indragostitii poate face trimitere la o legatura noua sau sa semnifice ca marea fericire poate fi gasita acum si aici, in relatia de parteneriat existenta. Importantul caracter decizional al Cartea de tarot Indragostitii ne arata ca aceste izvoare datatoare de fericire ni se vor deschide numai daca ne vom „limita" de buna voie si ne vom da din toata inima consimtamantul de a parcurge acest drum impreuna cu o anumita persoana. Cu siguranta ca oricine ar fi dispus sa faca acest pas, cu conditia sa intalneasca femeia visurilor sale sau printul din poveste.

Cartea de tarot Indragostitii ne cere sa incetam sa ne mai mintim si sa recunoastem, ca o astfel de plasmuire de vis nu se afla la vedere sau la indemana noastra, ci se ascunde, poate, in parteneral nostra, in speranta si asteptarea de a fi in sfarsit descoperita. Drumul care duce la acest celalalt om este: Optiunea.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania