Marele Preot, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Marele Preot

DESCRIERE CARTE DE TAROT MARELE PREOT

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT MARELE PREOT

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Marele Preot din cele 22 Mari Arkana

Soarele in sagetator, ca mesager al valorilor religioase.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Marele Preot din cele 22 Mari Arkana

Cheiron, centaurul intelept si prieten al omului: dascal si educator al multor Eroi.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Marele Preot din cele 22 Mari Arkana

45 Tsui/Colectia


4. Descriere generala - cartea de tarot Marele Preot din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea.

Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.


5. Profesie - cartea de tarot Marele Preot din cele 22 Mari Arkana

In domeniul profesional Cartea de tarot Marele Preot semnifica faptul ca suntem framantati de intrebari asupra intelesurilor, care depasesc cu mult problematica uzuala referitoare la siguranta, succes, merite .

Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza cautarea continuturilor profunde, a sarcinilor care sa ne confere implinirea, a adevaratei chemari.

Cartea de tarot Marele Preot poate face trimitere la o situate particulara in activitatea profesionala cand suntem chemati sa ramanem credinciosi principiilor noastre morale si sa nu ne lasam implicati in uneltiri murdare.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Marele Preot din cele 22 Mari Arkana

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Marele Preot arata ca suntem preocupati de intrebari privind descifrarea sensurilor si ca supunem principiile noastre de credinta si de valoare unei introspectiuni. Intereseaza mai putin latura obiectiva.

Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza tocmai planul deosebit de subiectiv al experientei noastre de credinta, fara insa ca prin aceasta sa piarda din importanta .

Cartea de tarot Marele Preot reprezinta pe deasupra o semnificativa ascutite a capacitatii noastre de judecata morala, prin intermediul careia deosebim binele de rau, precum si o profunda experienta religioasa, de natura sa ne schimbe intregul curs al vietii.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Marele Preot arata ca ne aflam intr-o faza in care increderea si atractia reciproca sunt in crestere, in care evoluam in baza unor idealuri privind relatiile de parteneriat si in care, in comportamentul nostru caracterizat de valorile morale fata de partener, determinant devine virtutea personala.

Cartea de tarot Marele Preot reprezinta dorinta sau intentia noastra de casatorie.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania