Stapanul, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

STAPANUL

DESCRIERE CARTE DE TAROT STAPANUL

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT STAPANUL

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Stapanul din cele 22 Mari Arkana

Corespondenta astrologica Soarele in Capricorn, in sensul responsabilitatii, ordinii, sigurantei


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Stapanul din cele 22 Mari Arkana

Parintele stramosesc, Abraham, Isaac si Iacob


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Stapanul din cele 22 Mari Arkana

7 Schi/Armata


4. Descriere generala - cartea de tarot Stapanul din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Stapanul reprezinta elementul structurant, nevoia noastra de sensibilitate, siguranta si continuitate.

Cartea de tarot Stapanul arata nazuinta noastra de a dobandi independenta fata de conditiile impuse de natura, in deplina lor manifestare nestapanita.

Cartea de tarot Stapanul corespunde nazuintei noastre de civilizare datorita careia construim case, sisteme de incalzire sau climatizare spre a ne apara de caldura, frig si umiditate, masini sau avioane spre a parcurge mai comod si mai rapid departarile decat mergand pe jos si scoli spre a asigura nivelul de pregatire.

Cartea de tarot Stapanul arata atat simtul nostru de ordine, luciditate, disciplina, responsabilitate si mod de actiune pragmatic precum si exagerarea acestora sub forma de rigiditate, lipsa de viociune, perfectionism, dorinta de stapanire si impunerea prin mana de fier.


5. Profesie - cartea de tarot Stapanul din cele 22 Mari Arkana

In domeniul profesional Cartea de tarot Stapanul simbolizeaza in primul rand interesul nostru sa facem ordine si sa transpunem in realitate nazuinte, planuri si intentii pe care le avem de multa vreme.

Cartea de tarot Stapanul inseamna concepte clare, disciplina, staruinta, hotarare, precum si dorinta de preluare a raspunderii. Este vorba de efectuarea unei munci grele, pe parcursul careia nu ni se face nimic, sau aproape nimic, cadou si a carei reusite depinde astfel numai de vrednicia de care dam dovada.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Stapanul din cele 22 Mari Arkana

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Stapanul arata ca ne ascultm simtul realitatii si procedam in mod pragmatic, metodic. Un anumit concept care, pana acum a fost poate haotic, primeste in aceasta perioada structura si limpezime. Dorintele si planurile capata tot mai mult forma si pot fi realizate, dupa supunerea lor uni verificari critice.

Cartea de tarot Stapanul poate poate simboliza controversa dintre diferitele laturi ale imagini paterne: in rolul de sustinator si garant al sigurantei.


7. In domeniul relatiilor personale

In ceea ce priveste relatiile noastre personate Cartea de tarot Stapanul indica o perioada in care legaturile noastre pot fi cimentate, conferindu-li-se un cadru pe care te poti bizui, cu caracter de durata. Latura lucida si critica a stapanului poate lua insa acest context si un caracter deziluzionant. Peste aceasta, severitatea directionata spre obtinerea unui maximum de siguranta, pe care o reprezinta Cartea de tarot Stapanul, contine in sine pericolul unei rigiditati excesive sau de ingustare in sfera relatiilor.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania