Stapana, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

STAPANA

DESCRIERE CARTE DE TAROT STAPANA

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT STAPANA

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Stapana din cele 22 Mari Arkana

Venus din Taur, in sensul fecunditajii si cresterii.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Stapana din cele 22 Mari Arkana

Marea zeita-mama sub toate denumirile ei: Inanna, Istar, Anat, Astarte, Afrodita


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Stapana din cele 22 Mari Arkana

48 Dsing/Fantana


4. Descriere generala - cartea de tarot Stapana din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Stapana simbolizeaza forta inepuizabila a naturii, cu ajutorul careia este perpetuata viata. Ea reprezinta vitalitatea si fertilitatea, cresterea, aparitia noului.

Cartea de tarot Stapana constituie izvorul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nostru creativ si capacitatea de care dispunem de a receptiona impulsuri, din care sa facem sa nasca noul. In plan trupesc cartea de tarot Stapana, simbolizeaza cresterea si fertilitatea, in plan spiritual, bogatia de idei si inventivitatea.

Permanenta nastere a noului inseamna atat permanenta schimbare a vietii noastre precum si necesitatea de a suporta durerile legate de aceasta nastere.


5. Profesie - cartea de tarot Stapana din cele 22 Mari Arkana

Profesional cartea de tarot Stapana arata ca ne aflam intr-o faza in care sunt eliberate mari cantitati de energie. Pentru artist, scriitor, muzician sau specialistul in domeniul publicitar, aceasta reprezinta creativitate, in schimb, pentru tehnician, inginer sau proiectant, idei noi si surprinzatoare.

In restul domeniilor de activitate cartea de tarot Stapana semnifica vointa de schimbare, de innoire, de crestere, precum si o voiciune sporita. Cartea de tarot Stapana poate semnifica si faptul ca trebuie sa ne adaptam noi insine la condifii de munca diferite, ca se va intampla ceva nou care sa ne smulga din rutina de zi cu zi.

In unele cazuri, cartea de tarot Stapana indica inceputul unei noi cariere. Chiar daca nasterea este dureroasa, schimbarea pe care o simbolizeaza cartea de tarot Stapana reprezinta, de regula, un castig.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Stapana din cele 22 Mari Arkana

Pe planul constientului este vorba de noi cunoasteri. Acestea pot fi atat placute, cat si neplacute. In orice caz insa, va vor imbogati cunoasterea. Ele ne indreapta atentia spre eternul fluviu al vietii si ne invata ca nimic nu este vesnic, dar ca din tot ce este trecator se naste mereu altceva nou.

Pe un plan mai profund cartea de tarot Stapana poate semnifica imaginea mamei, cea luminoasa, grijulie si sursa neconditionata de viata


7. In domeniul relatiilor personale

In sfera legaturilor dintre parteneri cartea de tarot Stapana reprezinta de asemenea schimbarea si innoirea si poate semnifica tot atat de bine un spor in sens familial sau orice alta forma de schimbare si relatia de parteneriat.

In orice caz, cartea de tarot Stapana semnifica vioiciune si evolutii favorabile. Poate exprima existenta unei faze de dragoste materna, sau poate insemna o relatie noua, plina de viata.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania