Marea preoteasa, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

MAREA PREOTEASA

DESCRIERE CARTE DE TAROT MAREA PREOTEASA

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT MAREA PREOTEASA

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Marea Preoteasa din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Marea Preoteasa are corespondent astrologic Luna, ca expresie a constiintei noastre lunare, a simturilor si fortelor noastre subconstiente.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Marea Preoteasa din cele 22 Mari Arkana

creatoarea, initiatoarea cu multiple nume: Eurynome, Maya, Nut; sau, in expresia ei polara, ca Isis - Neftis


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Marea Preoteasa din cele 22 Mari Arkana

2 Kun/Raspunsul natural


4. Descriere generala - cartea de tarot Marea Preoteasa din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta fortele noastre subconstiente, simturile noastre sensibile, capacitatea noastra de presimtire si certitudinea deseori adanc inradacinata, desi inexplicabila.

Cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta cheia spre adevarul misterios, care se sustrage de la sfera de aplicare a gandirii logice.

Cartea de tarot Marea Preoteasa stie ca adevarul pe care il putem spune, nu va fi niciodata adevarul universal. Partea ei luminoasa este expresie a rabdarii, intelegerii, ingaduintei, bunatatii si disponibilitatii de a ierta, iar ca ajutatoare, tamaduitoare isi foloseste puterea fortelor subconstiente pentru binele altora. Partea de umbra, corespunde imaginii vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti, a-i face incapabili sa actioneze sau a le aduce pagube.

Insa in talmacirile de Tarot cartea de tarot Marea Preoteasa fost scoasa in relief mereu latura ei prietenoasa, gata de a da o mana de ajutor. In mod traditional, cartea de tarot Marea Preoteasa este considerata una din cele trei carti protectoare, ceea ce corespunde imaginii din mitologia crestina in conformitate cu care, Eroul care se afla sub protectia fecioarei este invulnerabil.


5. Profesie - cartea de tarot Marea Preoteasa din cele 22 Mari Arkana

Isfera vietii profesionale Cartea de tarot Marea Preoteasa simbolizeaza corespondenta domeniului nostru de activitate cu tema acestei carti de joc, sau defineste o atitudine pe care o adoptam in viata noaastra profesionala.

Aceasta inseamna ca ne indreptam cu rabdare si cu inima deschisa spre sarcinile noastre zilnice, ca suntem dispusi sa receptam impulsuri si indemnuri noi si ca facem ca respectiva decizie definitiva in domeniul profesional sa depinda de vocea noastra interioara.

Acolo, unde aceasta atitudine este pusa in practica cu cumpatare, ea aduce cu sine sentimentul binefacator de a fi condus. Dimpotriva, cand este exagerata, comportarea noastra apare in ochii celor din jur ca mofturoasa, imprevizibila.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Marea Preoteasa din cele 22 Mari Arkana

In campul constiintei noastre cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta o perioada in care ne indreptam atentia spre subconstient si imaginile spiritului, lasandu-ne pe seama fanteziilor creatoare si a viselor, sau o perioada cand coboram spre comorile adancurilor pentru a ridica voalul cu care Marea Preoteasa si-a acoperit stiinta ei secreta.

In cursul acestei calatorii, ratiunea noastra, obisnuita cu separarea a binelui de rau, esueaza. "Intelepciunea din poala" ascunde secretul polaritatii intrinsece, care ne permite sa privim cu fascinatie si groaza concomitenta atat fata alba cat si cea neagra a lui Isis, fara ca sa putem fi vreodata siguri daca ne aflam in fata binelui sau a raului.


7. In domeniul relatiilor personale

In relatiile noastre personale cartea de tarot Marea Preoteasa se prezinta in primul rand din latura ei luminoasa. Ea simbolizeaza intelegere, inclinatie profunda, inrudire sufleteasca, sensibilitate si grija in relatiile reciproce, certitudinea ca o legatura invizibila ne uneste de partener.

In perioadele in care traim singuri aceasta carte simbolizeaza ca am descoperit in acest mod de viata o multumire profunda sau ca suntem dispusi sa privim spre o noua intalnire cu rabdare si sufletul deschis, ascultand insa numai de simfurile noastre interioare, fara a ne lasa fortati sau impinsi de la spate.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania