Lumea, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Lumea

DESCRIERE CARTE DE TAROT LUMEA

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT LUMEA

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Lumea din cele 22 Mari Arkana

Jupiter in Pesti, ca expresie a mantuirii, sau Jupiter in relate armonioasa cu Saturn, ca expresie a sfarsitului fericit.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Lumea din cele 22 Mari Arkana

Paradisul regasit, Insula Raposatilor, Campiile Elizee.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Lumea din cele 22 Mari Arkana

55 Fong/Abundenta.


4. Descriere generala - cartea de tarot Lumea din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine.

Cartea de tarot Lumea simbolizeaza ca am facut un pas important, poate chiar pasul decisiv, spre autodevenire, spre adevarata autenticitate si spre intreg. In campul evenimentelor, Lumea reprezinta vremuri fericite, in care ne bucuram deschis si cu multa vitalitate de existenta noastra.


5. Profesie - cartea de tarot Lumea din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional, Cartea de tarot Lumea este un indiciu important ca am ales profesia justa si avem acel loc de munca care ne convine sau, cel putin, ca ne aflam pe calea cea buna in aceasta directie. Aceasta nu inseamna ca nu mai pot avea loc evolutii ulterioare.

Cartea de tarot Lumea arata doar ca pasii intreprinsi pana acum au fost cei corecti.

Cartea de tarot Lumea simbolizeaza bucuria si succesul in munca, deschidere si armonie in relatiile cu ceilalti, iar, in unele cazuri, contacte cu strainatatea si calatorii.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Lumea din cele 22 Mari Arkana

In planul constiintei, Cartea de tarot Lumea reprezinta experienta datatoare de fericire de a fi parcurs un pas, daca nu chiar cel mai important, spre autodevenire si de a simti totodata ca ne indeplinim adevarata menire in viata. Daca nu vom mai considera Horoscopul si, in context, tocmai constelatiile mai dificile, ca pe emanatii ale unui destin arbitrar, ci ne vom „aminti" faptul ca intentionam sa contribuim cu viata noastra la impacarea tensiunilor ce se nasc in noi cu aceasta lume, atunci vom intelege grandioasa semnificatie a acestei carti.

Cartea de tarot Lumea arata cum, din haosul duritatilor si contradictiilor incipiente se naste, incet-incet, o imagine de ansamblu perfect oranduita.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor personale, semnificatia cartii se afla in afirmatia ca „suntem acasa" in relatia noastra sau ca ne aflam in pragul experientei fericite de a intalni partenerul, care ne va fi tovaras de viata. Legatura caracterizata de Cartea de tarot Lumea nu este niciodata o simpla „cunostinta de calatorie", ci o prietenie de durata, o comuniune de viata sau casnicie cu cea mai profunda semnificatie pentru viaja si evolutia noastra.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania