Justitia, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Justitia

DESCRIERE CARTE DE TAROT JUSTITIA

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT JUSTITIA

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Justitia din cele 22 Mari Arkana

Jupiter/Uranus, in legatura armonioasa cu Soarele sau semnul Varsatorului, ca expresie a eliberarii


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Justitia din cele 22 Mari Arkana

Dezgroparea comorii; Eliberarea frumoasei prizoniere; Descoperirea elixirului vietii; dar si Zeii si Eroii inviati din morti sau scapati din imparatia subpamanteana: Inanna, Osiris, Orfeu, Odiseu, Heracle, Psiheea si Enea.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Justitia din cele 22 Mari Arkana

40 Hie/Eliberarea


4. Descriere generala - cartea de tarot Justitia din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Justitia poate fi usor interpretata gresit, daca ne luam dupa numele ei. Justitia, in special Judecata de Apoi, la care se face referire in acest sens, este pusa in legatura in principal cu pedepsirea, osandirea si,frica, groaza. Semnificatia unei carti trebuie insa intotdeauna desprinsa atat din imaginea reprezentata cat si din simbolurile sufletesti si mitologice care se ascund in spatele ei. Invierea din morti, reprezentata de Cartea de tarot Justitia, arata cutremuratorul eveniment al mantuirii si eliberarea a tot ce inainte fusese ingropat sau tinut prizonier.

Cartea de tarot Justitia arata ca Adevarul, Dumnezeirea, scapa din incarcerare si se ridica spre Lumina. Cartea de tarot Justitia are o semnificatie strabatuta in totalitate de sentimentul fericirii.

Cartea de tarot Justitia simbolizeaza pasul decisiv al devenirii de sine, reusita procesului de transformari alchimiste, care face ca materia inferioara sa capete consistenta superioara. Pe un plan apropiat cotidianului, Cartea de tarot Justitia simbolizeaza orice forma de eliberare: de griji si nevoi, de situatii sau legaturi ingrate, de complexe si timiditate.

Cartea de tarot Justitia poate constitui apoi si un indiciu cu privire la faptul ca „comoara" noastra se ascunde in intentiile legate de aceasta carte.


5. Profesie - cartea de tarot Justitia din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional Cartea de tarot Justitia indica o faza decisiva. Cartea de tarot Justitia apare frecvent in legatura cu o concediere sau alta schimbare hotaratoare. Pe de o parte, Cartea de tarot Justitia semnifica faptul ca resimtim despartirea ca pe o mantuire si eliberare, iar pe de alta parte, ca noua cale ne va duce spre trariri mai profunde, spre adevarata noastra chemare. In cazurile cand aceasta carte apare fara vreo legatura cu modificari in plan profesional, Cartea de tarot Justitia este un indiciu asupra eliberarii de orice grija si apasare.

Cartea de tarot Justitia arata ca, in spatele pojghitei exterioare a sarcinilor noastre cotidiene, curge un izvor de profunda implinire.

Cartea de tarot Justitia semnifica incheierea cu succes a unor examene, unor indatoriri sau proiecte deosebite, sau a perioadei de invatatura si formare.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Justitia din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Justitia arata ca ne aflam in fata pasului hotarator de a mantui partile intunecate, dispretuite sau neluate in seama pana acum ale „Eu-lui" nostru, pentru a descoperi adevarata si luminoasa lor infatisare.

Cartea de tarot Justitia poate reprezenta trairi, care ne fac sa intelegem cu recunostinta, ca ne-am izbavit de incurcaturi, legaturi sau fixatii mai vechi.

Cartea de tarot Justitia reprezinta trezirea dintr-o existenta oarba, anestezica si dobandirea constiintei, intr-un moment de iluminare, asupra infinitei libertati si marefiei Creadei.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul legaturilor personale Cartea de tarot Justitia arata ca putem gasi in relatia actuala sau - in cazul ca ducem o existenta solitara - ca vom gasi in relatia pe care suntem pe cale sa o incepem, adevarata (noastra) „comoara". Nu este vorba, in context, de intalnirea, pusa in prim plan, cu printul din poveste sau femeia visurilor noastre, ci de o profunda schimbare interioara, datorita careia vom realiza in ce mod ne-am barat pana acum, noi insine, calea spre aceasta intalnire imbucuratoare. Aceasta traire constituie motivul principal al multor mituri si basme, in care, in final, Eroul isi invinge timiditatea si repulsia pentru ca tocmai in respectiva clipa sa aiba revelatia modului in care, atat de detestatul monstru, impotriva caruia a luptat, isi dezvaluie infatisarea luminoasa sub chipul unui print si unei printese.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania