Luna, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Luna

DESCRIERE CARTE DE TAROT LUNA

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT LUNA

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Luna din cele 22 Mari Arkana

Luna in Scorpion, sub forma cunoasterii intunecate a prapastiilor sufletului


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Luna din cele 22 Mari Arkana

Labirintul regelui Minos din Creta, sau calatoriile lui Orfeu, Odiseu, Heraele, Psiheea si Enea in Hades.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Luna din cele 22 Mari Arkana

29 Kan/Abisul, Apa.


4. Descriere generala - cartea de tarot Luna din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Luna ne duce in misterioasa lume a intunericului si noptii, in lumea de imagini a sufletului, spre presimtirile, dorurile si visele noastre. Partea luminoasa a lunii simbolizeaza visele romantice, fantezia vie si o mare sensibilitate.

Cartea de tarot Luna simbolizeaza latura intunecata, prapastiile ascunse ale sufletului nostru.

Cartea de tarot Luna reprezinta temerile, nesiguranta, presimtirile negre si arata groaza de Nevazut, care ne stapaneste. Este teama pe care o resimtim noaptea, cand strabatem o padure singuratica si prin care ziua ne miscam in voie. Sau teama de demonii din vechime, care in noile noastre vremuri au primit denumiri noi: bacterii, virusi.


5. Profesie - cartea de tarot Luna din cele 22 Mari Arkana

In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Luna din cele 22 Mari Arkana

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Luna indica o mare sansa dar si un pericol la fel de mare. Este vorba despre o calatorie in adancuri, mentionata cu multe amanunte in mitologie sub numele de Nekyia, calatoria in Hades, sau coborarea in lumea subpamanteana.

Cartea de tarot Luna descrie cel mai plastic imaginile terifiante zamislite de sufletul nostru ca pe ‚Äěprogenitura noptii". A intalni acei monstri si a-i invinge constituie cea mai dificila sarcina a oricarei calatorii in Hades, dar astfel totodata si cea mai mare provocare din viata.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Luna indica in primul rand caracterul visator, romantic, care face sa nasca sentimente pline de doruri ascunse, de vise, cladind castele in nori. Insa si aici isi pastreaza semnificatia de nesiguranta si temeri.

Cartea de tarot Luna poate simboliza relatii in care avem de luptat cu gelozia, susceptibilitatea sau frica de a fi parasit.

Cartea de tarot Luna indica marea sansa de a constientiza aceste sentimente ale copilariei timpurii si de a le vindeca.

Cartea de tarot Luna poate insemna si faptul ca relatia desemnata de dumneavoastra nu este decat un vis, de cele mai multe ori de fapt, un cosmar.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania