Turnul, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Turnul

DESCRIERE CARTE DE TAROT TURNUL

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT TURNUL

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Turnul din cele 22 Mari Arkana

Uranus/Saturn, expresie a sfaramarii subite a crustei


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Turnul din cele 22 Mari Arkana

Prevestirea tainica a regelui Baltazar; sau castrarea titanului Cronos de catre fiul sau, Zeus;


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Turnul din cele 22 Mari Arkana

51 Dsen/Tulburarea, Zdruncinarea.


4. Descriere generala - cartea de tarot Turnul din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Turnul arata ca ne-am zidit intr-o pretinsa siguranta care dintr-o data incepe sa se clatine. Este vorba despre structuri si dimensiuni care ne-au ramas prea stramte, nu ne mai incap. Pot fi afectate la fel de bine convingerile si principiile noastre de viata, cat si conceptia noastra despre siguranta din sfera profesionala sau baneasca, si nu in ultimul rand prieteniile si relatiile de parteneriat. Cartea de tarot Turnul reprezinta acel concept care, in perioade anterioare, ne-a oferit intr-o masura binefacatoare siguranta, poate chiar adapost, dar care acum ne-a ramas prea stramt. Este vorba despre experiente neasteptate, cateodata adevarate strafulgerari ale spiritului, care fac sa se prabuseasca vechea conceptie. Aceste schimbari neasteptate sunt deseori percepute in prima instanta ca adevarate catastrofe. Abia dupa ce primul soc a fost depasit simtim, cu usurare, ca am fost eliberati de vechiul balast. Aceasta strapungere poate fi produsa de propria gandire sau declansata de un eveniment exterior.


5. Profesie - cartea de tarot Turnul din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional Cartea de tarot Turnul arata ca suntem smulsi dintr-o situatie prea ingusta sau o nazuinta excesiv de rigida de securitate, pentru a ne putea desfasura mai in voie intr-un mediu mai viu. Aspectul revolutionar, radical, al acestei Cartii de tarot Turnul este exprimat de regula printr-o instiintare, care, fie ca vine prin noi insine, fie ca ne este anuntata. Cartea de tarot Turnul poate simboliza si prabusirea unei tentative, iar in cazuri mai putin grave, neasteptata esuare a unor asteptari considerate certe.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Turnul din cele 22 Mari Arkana

In planul constiinteiCartea de tarot Turnul semnifica o brusca, in parte cutremuratoare intelegere, care face sa se clatine, poate chiar sa se prabuseasca conceptiile si convingerile ferme de pana acum. Este vorba la inceput adesea de a constientiza lucruri neplacute pe care, eventual, le-am purtat de mult in noi sub forma unor presimfiri dar pe care pana acum am reusit sa le refulam cu succes. Acum, cand patrund violent in constiinta noastra, ele spulbera conceptiile noastre rigide, poate chiar fortate, din conceptul nostru de siguranta neramanand decat o gramada de cioburi. Cartea de tarot Turnul poate simboliza o constiinta revolutionara si, nu in ultimul rand, trairea unei „experiente-Evrica", cand gasim dintr-o data solutia unei probleme ramase multa vreme nerezolvata.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor personate, Cartea de tarot Turnul, poate simboliza ceva distructiv. Cartea de tarot Turnul simbolizeaza prabusirea, atunci cand, est gresit inteleasa nevoia de siguranta. Cartea de tarot Turnul poate arata insa totodata ca ne-am ascuns in spatele unui zid din raceala, rigiditate si inabordabilitate pentru ca acum, dintr-o data si cu puternice emotii sa ne deschidem unei noi relatii.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania