Turnul, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Turnul

DESCRIERE CARTE DE TAROT TURNUL

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT TURNUL

Pozitia 2 carte tarot Turnul

Pozitia 7 carte tarot Turnul

In ultima vreme ati constientizat anumite lucruri, care au rasturnat modalitatile dumneavoastra de a privi lucrurile de pana acum. Poate ca aceste schimbari pe planul constiintei v-au adus intr-o stare de confuzie totala si de nesiguranta. Incercati sa descoperiti in aceasta experienta de viata strapungerea esentiala, care va poate deschide noi orizonturi. Cartea de la pozitia 1 va arata care sunt noile perspective care vi se deschid, iar cartea de la pozitia 7 va poate arata daca, furtuna a trecut.

Devenifi constient de faptul ca strategiile adoptate de dumneavoastra pana acum au fost gresite, ca ati fost ‚Äěprizonier in Turnul conceptiilor eronate". Aveti o conceptie prea rigida sau ingusta, sau va preocupa intr-un mod excesiv problema sigurantei. Deschideti-va intelegerii fulgeratoare care va va elibera din vechile structuri. Faceti loc in constiinta dumneavoastra unor intelegeri subite sau idei neobisnuite, chiar daca, si mai ales, tocmai cand vi se par a fi revolutionare. Nu regretati vechile dumneavoastra conceptii, cand acestea se sfarama. Veti ajunge la o noua mentalitate, plina de prospetime.

Pozitia 3 carte tarot Turnul

Pozitia 6 carte tarot Turnul

Sunteti puternic surescitat interior. Aveti sentimente de panica pentru ca zidurile dumneavoastra de aparare, poate chiar ultima dumneavoastra posibilitate de retragere, s-au prausit si va simtiti acum expus evenimentelor fara nici o aparare, liber ca pasarea cerului. Aveti incredere in faptul ca, tot ceea ce traiti acum, fireste cutremurare, reprezinta o mare strapungere spre libertate. Cartile de la pozitiile 1 si 6 va pot indica daca veti putea sa va bucurati deja in curand de un nou sentiment de viata.

Pana acum nu ati fost intr-adevar prezent, nu ati participat la viata, ci v-ati ascuns si limitat in spatele unor ziduri inalte. A venit momentul sa riscati totul. Trebuie sa va pregatiti sufleteste pentru faptul ca evenimentele va vor crea o profunda stare de nesiguranta si ca multe lucruri, care pana acum v-au conferit sprijin si siguranta se vor prabusi. Puteti fi sigur ca, in spatele zidurilor si aparentelor prabusite, va va astepta implinirea vietii. Veti deveni constient ca presupusa dumneavoastra aparare constituia de fapt o inchisoare, din a carei raceala puteti acum iesi, dintre ruine, la adevarata caldura a vietii.

Pozitia 4 carte tarot Turnul

Pozitia 5 carte tarot Turnul

Pamantul de sub picioarele dumneavoastra a cedat. Poate ca ati avut impresia ca aceasta strapungere va smulge spre jos. Veti vedea, ca in realitate este o strapungere spre inainte, intr-o directie complet noua, chiar daca pe moment pare sa fie o catastrofa sau un mare esec. Daca aceasta talmacire va pare stranie, probabil ca dumneavoastra insiva atii fost fulgerul care a lovit pentru altii, facand sa se prabuseasca structurile calcifiate ale acestora. In ambele cazuri vedeti ce va arata cartea de la pozitia 5, de unde veti afla, daca de acum veti calatori in ape linistite.

Permiteti bombelor sa explodeze. Aruncati in aer frontierele: pe cele ale dumneavoastra si, daca este nevoie, si pe ale altora. Nu va lasati retinut in continuare de propria nazuinta de siguranta sau de zidurile de aparare ale altora. Actionati energic, pana la capat, deveniti un revolutionar. Riscati totul. Indiferent ce-ar fi sa pierdeti cu acest prilej, nu veti regreta dupa aceea. Nu faceti decat sa schimbati acel ceva cu altceva, de o vitalitate sporita si libertate mai intensa.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania