Moartea, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Moartea

DESCRIERE CARTE DE TAROT MOARTEA

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT MOARTEA

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Moartea din cele 22 Mari Arkana

Saturn in casa Nr. 8. Planeta frontierei, a separarii si despartirii


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Moartea din cele 22 Mari Arkana

Fratii Thanatos (Moartea) si Hypnos (Somnul), fiii Noptii (Nyx).


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Moartea din cele 22 Mari Arkana

59 Huan / Dizolvarea


4. Descriere generala - cartea de tarot Moartea din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Moartea inseamna despartire, marea renuntare, sfarsitul.

Cartea de tarot Moartea devine insa si un precursor al noului, a ce va fi. Cartea in sine ne pune in primul rand in vedere sfarsitul. Partea buna poate consta intr-o izbavire in pace, pe care am dorit-o de multa vreme, insa fireste ca in legatura cu tematica acestei carti vom trece si prin experiente dureroase. Spre deosebire de Decarul (10) de Spade, care indica sfarsitul arbitrar, si astfel totodata inainte de vreme, Cartea de tarot Moartea reprezinta mereu sfarsitul natural si inseamna ca a sosit momentul sa dam drumul la ceva.

Pe nedrept Cartea de tarot Moartea este o carte temuta. Cei care prezinta in mod incurabil totul in roz si care nu o inteleg o talmacesc doar ca vestitor al Noului si vor sa ne priveze de trairea profunda a despartirii si de atitudinea pozitiva fata de viata, optimism, legata de acest lucru.


5. Profesie - cartea de tarot Moartea din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional Cartea de tarot Moartea semnifica in general sfarsitul activitatii noastre de pana acum. Cartea de tarot Moartea ne cere sa renuntam la sarcinile sau pozitia noastra si sa ne golim interior, pentru ca sa fim pregatiti pentru ceea ce va urma. Nu ar trebui sa ne indreptam in mod pripit atentia spre viitor, ci sa incheiem in liniste si pace socotelile cu trecutul si sa ne punem in acest moment intrebarea daca am indeplinit asteptarile puse in noi. Numai in acest mod putem sa ne despartim cu acest sentiment al implinirii.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Moartea din cele 22 Mari Arkana

In planul constiintei Cartea de tarot Moartea inseamna ca am ajuns la sfarsitul unui proces evolutiv si trebuie sa renuntam acum la vechea imagine despre lume sau identitate. In context este vorba adesea despre conceptii, pareri sau convingeri, care nu provin in realitate din propria noastra fiinta ci care au fost imprumutate, in timpuri mai vechi de la parinti, educatori sau alte modele, fiind preluate adesea intr-un mod necritic.

Intr-un plan mai profund, Cartea de tarot Moartea inseamna ca dobandim o imagine noua despre moarte.


7. In domeniul relatiilor personale

In privinta relatiilor noastre personale, Cartea de tarot Moartea inseamna ca o faza evolutiva se apropie de sfarsit, fiind deseori simbolizata si despartirea de un tovaras de drum. Chiar daca este extrem de dureroasa, nu putem sa ne sustragem acestei experiente. Nu ne este permis sa incercam sa ne ascundem de Despartire sau sa fugim de ea, pentru ca cel ce fuge este expus blestemului. Dimpotriva, ar trebui sa multumim tovarasului nostru pentru timpul petrecut impreuna si sa-i urma, cu prietenie, ramas bun la despartire, atunci cand va porni pe noul sau drum.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania