Spanzuratul, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Spanzuratul

DESCRIERE CARTE DE TAROT SPANZURATUL

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT SPANZURATUL

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Spanzuratul din cele 22 Mari Arkana

Pestii, in sensul sacrificiului si iluminarii


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Spanzuratul din cele 22 Mari Arkana

Prometeu de Caucaz, Odin de Frasinul Lumii numit Yggdrasil


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Spanzuratul din cele 22 Mari Arkana

12 Pi / Stagnare


4. Descriere generala - cartea de tarot Spanzuratul din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Spanzuratul inseamna ca stagnam sau ca am ajuns intr-un impas. O cercetare mai amanuntita releva insa ca, in imobilitatea exterioara a acestei linisti fortate, zac atat necesitatea, de a ajunge la o rasturnare a cursului vietii, rezultata dintr-o schimbare a conceptiei asupra lumii. Pasivitatea la care suntem condamnati in astfel de perioade este reprezentata cel mai bine prin imaginea unei boli, care este simbolizata adeseori de aceasta carte. Pe de o parte, este drept ca reprezinta o dificultate aparent insurportabila, dar pe de alta parte reprezinta tocmai acea situatie unica, care necesita cele mai mari eforturi si de aceea pretinde o mobilizare completa a omului.


5. Profesie - cartea de tarot Spanzuratul din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional, Cartea de tarot Spanzuratul semnifica in primul rand stagnarea si legat de acest lucru, intarzieri apreciabile, daca nu chiar impiedicarea proiectelor noastre. Planurile stagneaza, avansarile nu au loc, cautarea unui nou domeniu de activitate se dovedeste inutila . Stagnarea nu apare decat rareori prin surprindere. La inceput constatam unele maruntisuri mai degraba suparatoare, care ne intarzie si pe care, desi ne necajesc, nu le luam insa in serios. Abia suma lor face ca lucrurile sa evolueze tot mai lent, pentru ca in final sa produca stagnarea. Nici staruinta si nici agresivitatea actiunilor nu se dovedesc rentabile. Unica scapare consta in intelegerea profunda ca am ratacit drumul. Abia cand vom fi duspusi sa schimbam modul de gandire si sa ne reprofilam vor incepe sa se rezolve si dificultatile.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Spanzuratul din cele 22 Mari Arkana

In planul Constiintei Cartea de tarot Spanzuratul exprima de asemenea o criza. Ne-am blocat intr-o conceptie si trebuie sa recunoastem acum ca nu mai putem inainta. Tocmai in acest domeniu insa se afla si intreaga maretie a acestei carti. Deseori este vorba de o boala sau de o faza prelungita de somaj care ne preocupa atat de mult, incat vom fi dispusi sa adoptam o viziune diferita asupra lumii si sa acceptam un nou domeniu de activitate. Daca realizam ca am ajuns intr-un impas, fara insa sa ne dam seama unde am gresit sau la ce trebuie sa renuntam, de ajutor nu ne sunt decat calmul si rabdarea. Daca am stat suficient de mult timp in expectativa, vom avea parte de o iluminare, si intelegem cu limpezime ceea ce pana in acel moment am trecut cu vederea.


7. In domeniul relatiilor personale

Pe planul relatiilor personate Cartea de tarot Spanzuratul capata deseori semnificatia cea mai apasatoare. Fie ca traim fara o legatura de durata si incercam zadarnic sa ajungem la o relatie de parteneriat bazata pe incredere, fie ca ne-am impotmoli intr-o relatie dificila si incercam fara succes sa scapam din aceasta situatiie. In orice caz isi pastreaza valabilitatea urmatoarea solutie: trebuie sa schimbam optica, modalitatea de gandire si sa incercam sa intelegem, pentru inceput, ce am facut sau apreciat gresit, inainte ca dilema sa se rezolve apoi ca de la sine.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania