Roata Destinului, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Roata Destinului

DESCRIERE CARTE DE TAROT ROATA DESTINULUI

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT ROATA DESTINULUI

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Roata Destinului din cele 22 Mari Arkana

Saturn, in manifestarea sa de stapan asupra timpului


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Roata Destinului din cele 22 Mari Arkana

Tyche, zeita norocului


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Roata Destinului din cele 22 Mari Arkana

50 Ding/Creuzetul


4. Descriere generala - cartea de tarot Roata Destinului din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Roata Destinului este expresie a neputintei si neajutorarii, sau indiciu privind o experienta de viata care ne permite sa progresam si sa ne maturizam.

Cartea de tarot Roata Destinului indica deseori situatii asupra carora nu putem exercita, intr-o prima instanta, nici o influenta. Incetinirea Rotii semnifica in acest caz ca ceea ce ne-am pus in gand nu vrea sa reuseasca, pur si simplu. Vremea, traficul rutier, o greva a personalului aeroportului, fac ca planurile noastre sa esueze. Roata Timpului ne arata atunci ca nu a sosit (inca) clipa sa trecem la realizarea proiectului. In aceasta situatie, cartile etalate la celelalte pozitii pot furniza indicii pretioase asupra modalitatii prin care putem ajunge la latura ascendenta, a Rotii. Aceasta simbolizeaza schimbari fericite, placute.


5. Profesie - cartea de tarot Roata Destinului din cele 22 Mari Arkana

Pe plan profesional, Cartea de tarot Roata Destinului simbolizeaza de asemenea la inceput neputinta, monotonia. Insa tocmai in aceasta privinta intelegerea sensului aprofundat al cartii cere patrunderea pana la semnificatia de baza. Jugul pe care il simtim ne face docili si prin aceasta, face sa se nasca in noi disponibilitatea de a ne lua singuri soarta in mana.

Cartea de tarot Roata Destinului indica schimbari profunde care se afla in fata noastra si la a caror transpunere in viata ne obliga Destinul. Cu cat vom accepta acest destin de buna voie, cu atat mai mult vom fi capabili sa-1 modelam, sa-1 cunoastem ca pe adevarata noastra vocatie. Daca celelalte carti indica faptul ca ne aflam deja pe partea ascendenta a Rotii, putem sa ne folosim de bunavointa momentului pentru a obtine succese, avansari sau alte avantaje. Daca ele indica insa cealalta latura, cea descendenta, trebuie sa ne pregatim sa intelegem in amanunt situatia in care ne aflam.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Roata Destinului din cele 22 Mari Arkana

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Roata Destinului simbolizeaza faptul ca suntem chemati sa avem intelegere pentru unele necesitati, sa intelegem ca Roata Timpului ne obliga mereu la dezvoltare, la progres necontenit. In absenta acestei legitati, care doar aparet se afla in exteriorul eului noastru, am cadea cu usurinta intr-o comoditate imobilizatoare.

Cartea de tarot Roata Destinului ne confrunta cu experiente mereu noi, carora trebuie sa le facem fata, pentru ca, prin intermediul lor, sa ne maturizam.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Roata Destinului arata ca trebuie sa acceptam starea de fapt. Fie ca nu avem un partener de viata, fie ca traim intr-o relatie problematica. Si in acest caz trebuie sa intelegem faptul ca avem de invatat din aceasta situatie, inainte de a putea conta pe o schimbare imbucuratoare, cu inceperea perioadei de ascedenta.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania