Eremitul, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

Eremitul/Pustnicul

DESCRIERE CARTE DE TAROT EREMITUL/PUSTNICUL

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT EREMITUL/PUSTNICUL

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Eremitul/Pustnicul din cele 22 Mari Arkana

Saturn in Varsator, ca aspiratie catre intelepciune


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Eremitul/Pustnicul din cele 22 Mari Arkana

Nestor, sfetnicul intelept al lui Agamemnon


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Eremitul/Pustnicul din cele 22 Mari Arkana

52 Gen/Starea de nemiscare, Mantele.


4. Descriere generala - cartea de tarot Eremitul/Pustnicul din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul este cartea atitudinii retrase, a reculegerii interioare. Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul caracterizeaza fazele din viata, in care luam atitudine impotriva influentelor straine pentru a gasi, linistea, departe de vanzoleala si multimea oamenilor, si, inainte de toate, sa ne regasim pe noi insine.

Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta posesia unei experiente importante, care ne permite sa ne dam seama cine suntem, ce vrem si cum putem sa realizam aceste dorinte.

Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reuneste in sine doua extreme valoroase: profunzimea trairii si inaltimile cunoasterii. Multa lume se teme pe nedrept de Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul. Numai in acele cazuri, cand calitatile sale sunt gresit intelese, se ajunge la stari de anxietate, singuratate, parasire. Cel ce urmeaza de buna voie chemarea Eremitului va descoperi ca a castigat in forta si experienta benefica de a putea fi singur cu el insusi.


5. Profesie - cartea de tarot Eremitul/Pustnicul din cele 22 Mari Arkana

In viata profesionala, Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta o perioada de reculegere, in care obtinem claritatea asupra a ceea ce dorim intr-adevar sa realizam profesional. Acest lucru poate duce la o totala rasturnare de valori privind acceptiunile noastre de pana acum asupra succesului, recunoasterii meritelor. Aceasta cunoastere ne apropie de necesitatile reale si adevarata noastra chemare. Odata cu caracterul limpede al acestei cunoasteri se manifesta, pe langa o mare tarie de caracter si o profunda certitudine interioara, datorita carora reusim sa transpunem in fapt, aceste noi teluri.

Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza insusi aspectul profesional si arata ca seriozitatea, linistea, prudenta si singuratatea pot duce la o mai mare multumire interioara intr-un cadru economic modest, decat agitata plina de succes din societatea de consum.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Eremitul/Pustnicul din cele 22 Mari Arkana

In planul constiintei noastre Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta faptul ca adoptam o atitudine retrasa pentru a ne putea apropia, de noi insine.

Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza acele perioade in care, pentru cateva zile doar sau intregul concediu, suntem in cautarea singuratatii, pentru a ne concentra asupra unei probleme sau a astepta, intr-o stare de veghe linistita, clarificarea corecta, de la sine, a lucrurilor. Aceste perioade de liniste sunt deseori insotite in mod eficient de posturi, meditatii, exercitii spirituale. Rezultatul unor astfel de experiente consta intr-o apreciabila crestere a intelepciunii de viata.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor personale aceasta carte este ambivalenta, in sensul ca poate simboliza si insingurarea in cadrul unei relatii. Semnificatia ei principala se regaseste in profunda cunoastere si certitudine asupra aspectelor care sunt intr-adevar importante in relatia noastra. Uneori ea conduce spre forme mai mature ale iubirii, la impunerea unor limite care sa creeze astfel prilejul trairii in profunzime a experientei unei vieti in doi.

Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul poate semnifica si dobandirea intelegerii, plina de intelepciune, ca una din cele mai importante premise pentru o relatie de mare intensitate.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania