Nebunul, cele 22 mari arkana, citire carti tarot, pozitii

NEBUNUL

DESCRIERE CARTE DE TAROT NEBUNUL

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT NEBUNUL

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Nebunul din cele 22 Mari Arkana

Uranus/Mercur, in sensul firii deschise, curiozitatii


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Nebunul din cele 22 Mari Arkana

Percifal, care a pornit la drum in straie de nebun ajungand, la capatul indelungatelor cautari, Rege al Graalului.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Nebunul din cele 22 Mari Arkana

25 Wu Wang/Nevinovatia/Neasteptatul


4. Descriere generala - cartea de tarot Nebunul din cele 22 Mari Arkana

Cartea de tarot Nebunul reprezinta copilul din noi. Reprezinta un nou inceput precum si o fire deschisa fara prejudecati. Este expresia nepasarii, lipsei de griji bucurandu-se de viata si arata ca mergem inainte, plini de uimire si fara sa ne asteptam la ceva anume, intr-un nou domeniu de viata.

Cartea de tarot Nebunul poate avea atat semnificatia unei firi copilaresti, naivitate, nestatornicie sau chiar prostie sau de perceptie inteleapta, modesta si respectuoasa, la care putem ajunge la capatul unor cautari adeseori indelungate si pline de dificultate.

Cartea de tarot Nebunul poate personifica atat sugubatul, dar si pe unicul sfetnic cinstit de la curte, ca ‚ÄěLater ego" al regelui. In orice caz, el traieste in prezentul absolut, este expresie a firii deschise si spontaneitatii, gata oricand sa acumuleze noi experiente. Insa daca aceasta atitudine corespunde refuzului nostru de a ne maturiza vreodata sau reprezinta maturitatea intelepciunii si experientei de viata, poate fi deslusit numai in afara acestei carti.

Cartea de tarot Nebunul indica intotdeauna o experienta revigoranta care, poate imbraca uneori trasaturi haotice, dar, chiar daca ne mai lovim uneori cu capul de ceva, nu reprezinta un pericol real.


5. Profesie - cartea de tarot Nebunul din cele 22 Mari Arkana

In profesie cartea de tarot Nebunul indica patrunderea intr-un nou domeniu de activitate, pentru care, desi nu posedam cunostinte anterioare corespunzatoare, manifestam o mare disponibilitate si curiozitate de a invata, de acomodare cu noile sarcini de lucru. In sensul evenimentelor poate semnifica si un comportament gresit, in parte prostesc, sau iresponsabilitate.

Semnificatia sa profunda consta insa in intelegerea deplina a faptului ca inchipuirile trecatoare privind siguranta si succesul nu sunt decat promisiuni desarte, care nu ne dau cheia pentru adevarata implinire si multumire.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Nebunul din cele 22 Mari Arkana

Pe planul constiintei noastre cartea de tarot Nebunul reprezinta uimirea in care, dupa parerea lui Platon, isi are inceputul orice cunoastere. El poate fi o expresie a nepasarii copilaresti si imaturitatii spirituale sau sa semnifice o capacitate profunda de intelegere precum si intelepciune de viata.

Desi intelepciunea nebunului este simbolul maturizarii supreme aceasta nu semnifica desigur ca orice nebun este un intelept.

Scopul procesului de evolutie este modestia si cinstea, aidoma celei din zilele copilariei noastre. Oskar Adler exemplifica aceasta lunga cale a experientei prin imaginea fluviului african Niger, care, desi este unul din cele mai lungi fluvii din lume, isi are varsarea relativ in apropierea izvoarelor sale. Chiar si cand stim ca tinta se afla in apropierea izvoarelor, nu exista scurtaturi, care sa ne scuteasca de obositoarele ocoluri.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor personale cartea de tarot Nebunul isi arata mai ales latura sa vesela, setea de viata. Poate semnifica iresponsabilitate si nepasare tinzand spre neseriozitate; de obicei insa, el reprezinta o comunitate vesela, plina de viata si fara complicatii, in care fara prejudecati, facem noi cunostinte, mereu gata de a-1 redescoperi pe celalalt si de a-1 cunoaste si indragi.

Pe planul evenimentelor, cartea de tarot Nebunul poate semnifica un nou inceput al unei relatii revigorante sau o faza de avant insufletitor in cadrul unei relatii existente, care in unele cazuri, poate fi declansata printr-un copil.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania