9 de bate, carti de tarot, bate, citire carti tarot, pozitii

9 DE BATE

DESCRIERE CARTE DE TAROT 9 DE BATE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 9 DE BATE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 9 de bate din cartile de tarot bate

Saturn/Venus, ca platosa de aparare si atitudine defensiva.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 9 de bate din cartile de tarot bate

Tobias, cel care refuza sa duca la indeplinire Cuvantul lui Dumnezeu.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 9 de bate din cartile de tarot bate

47 Kun/Ananghie, Epuizare.


4. Descriere generala - cartea de tarot 9 de bate din cartile de tarot bate

Cartea de tarot 9 de bate reprezinta indaratnicia si rezistenta fata de o situatie sau experienta, de care ne simtim amenintati. Cartea de tarot 9 de bate arata, ca in realitate nu exista nici o amenintare obiectiva, ci faptul ca amintirile noastre legate de experiente dureroase anterioare au dus la aceasta atitudine tematoare. Cartea de tarot 9 de bate reprezinta acea rezerva, care in basme este numita frecvent „inima impietrita". Cartea de tarot 9 de bate exprima faptul ca adoptam o atitudine de arici si refuzam sa ne continuam drumul si sa luam decizii importante. In unele cazuri rare, Cartea de tarot 9 de bate semnifica insa exact contrariul: ca tocmai am facut un pas decisiv si folosim acum intreaga forta, pentru a inchide usa in spate, pentru a ne taia noi insine calea de intoarcere. Desi are o semnificatie pozitiva, intrucat favorizeaza evolutia, Cartea de tarot 9 de bate indica totusi ca am gresit intr-un punct: am fugit si ne temem ca trecutul sa nu ne ajunga din urma. Adevarata despartire, insa, inseamna sa inchei respectiva experienta si sa te simti stapan pe trecut, cu multa siguranta de sine, in loc de a trai cu frica in san.


5. Profesie - cartea de tarot 9 de bate din cartile de tarot bate

Profesional Cartea de tarot 9 de bate reprezinta rezistenta interioara, faptul ca ne opunem anumitor innoiri, indatoriri sau altor evenimente ale devenirii profesionale. Cartea de tarot 9 de bate poate semnifica si faptul ca ne simtim amenintati de sefi, colegi sau parteneri de afaceri si, nu in ultimul rand, ca resimtim profesia exercitata sau necesitatea de a munci ca pe o amenintare. Cartea de tarot 9 de bate constituie un indiciu ca obstacolul, in fata caruia dam inapoi, nu se afla in exterior. Sunt amintirile noastre legate de esecuri sau infrangeri trecute, pe care le transpunem asupra situatiei actuale, desi intre timp ne-am mai maturizat. In acest sens, Cartea de tarot 9 de bate ne cere sa ne infrangem temerile, si, cu intreaga fiinta, sa dorim nu numai sa trece, de actualul obstacol, ci si sa ne vindecam vechile rani.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 9 de bate din cartile de tarot bate

In planul constiinfei, Cartea de tarot 9 de bate arata ca am adoptat o atitudine periculoasa, defensiva, fata de unele experiente noi, care ar putea, eventual, sa ne schimbe. Cartea de tarot 9 de bate corespunde atitudinii care incearca, prin sisteme tot mai perfecte si astfel, tot mai rigide, sa inlature toate erorile si toate sursele de pericol, pentru ca nu cumva sa mai naufragieze vreodata. Proverbul: „cel care nu invafa dintr-o greseala face o noua greseala" este adevarat, e drept, dar, atunci cand se transforma intr-un principiu de viata, duce la rigiditate si o frica exagerata de viata.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul legaturilor personate, Cartea de tarot 9 de bate este cea a „celui care s-a fript". Ea exprima frica ce ne stapaneste de a nu fi cumva raniti, sau sa nu se redeschida vechile rani. Ne arata platosa de aparare, cu care ne acoperim intimitatea sufleteasca pentru ca nu cumva sa ne atinga ceva, ce ne-ar putea rani, si asta, cu pretul, ca nu ne mai atinge nimic ce ar constitui o profunda binefacere. Tocmai in acest domeniu, Cartea de tarot 9 de bate ne avertizeaza de pericolul ce ne paste, de a ne incrancena, de a ne posomori sau de a ne insingura interior, pentru ca ne zavoram intimitatea sufletului. Cartea de tarot 9 de bate constituie un indiciu incurajator privind faptul ca intalnirea sau deschiderea interioara, de care ne temem atat, nu constituie un pericol real.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania