7 de bate, carti de tarot, bate, citire carti tarot, pozitii

7 DE BATE

DESCRIERE CARTE DE TAROT 7 DE BATE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 7 DE BATE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 7 de bate din cartile de tarot bate

Mercur/Marte in raport cu Saturn, sub forma luptei iscusite duse impotriva unui obstacol.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 7 de bate din cartile de tarot bate

Lupta lui David impotriva lui Goliat.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 7 de bate din cartile de tarot bate

33 Dun/Retragerea.


4. Descriere generala - cartea de tarot 7 de bate din cartile de tarot bate

Cartea de tarot 7 de bate arata ca suntem atacati si ne trezim fata in fata cu persoane concurente, invidioase, sau adversari care se afla deseori in superioritate numerica sau de forte. Cartea de tarot 7 de bate exprima ca avem perspective promitatoare de succes, intrucat luptam de pe o pozitie favorabila. Cartea de tarot 7 de bate poate fi interpretata totodata si ca o invitatie spre iscusinta si vigilenta, pentru a nu pierde in mod necugetat avantajul oferit de pozitia respectiva. Doar in cazuri deosebit de rare este vorba despre atacuri fizice, ci mai degraba de imixtiuni in sfera intima sau ameninjari la adresa a ceea ce am obtinut sau spre care ravnim.


5. Profesie - cartea de tarot 7 de bate din cartile de tarot bate

Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 7 de bate din cartile de tarot bate

In planul constiintei Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca suntem atacati datorita parerilor si convingerilor pe care le nutrim si, eventual, ca suntem prinsi in controverse aprinse. Este adevarat ca si aceste dispute ne pot deschide noi sfere de cunoastere, insa, prin natura lor, ele nu sunt directionate spre realizarea unui schimb obiectiv de pareri, ci au scopul de a ne dauna sau sa ne reduca la tacere. Fermitatea de caracter si consecventa de opinie ne sunt mai solicitate decat disponibilitatea de a asimila noi cunostinte.


7. In domeniul relatiilor personale

In sfera legaturilor noastre personate Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca relatia cu partenerul este amenintata. Poate fi vorba de un conflict in care suntem implicati direct. Cartea de tarot 7 de bate ne infatiseaza pe un al treilea, care conduce la punerea in dificultate a legaturii. Cartea de tarot 7 de bate poate insa semnifica si ca, in stradaniile si cautarile pentru realizarea unei noi legaturi, nu suntem singuri, ci ne ciocnim de rivali invidiosi. Si in acest caz, Cartea de tarot 7 de bate ramane un indiciu cu privire la trecerea fara urmari prin aceasta experienta, in cazul in care vom lua amenintarea in serios si o vom intampina intr-un mod inteligent.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania