6 de bate, carti de tarot, bate, citire carti tarot, pozitii

6 DE BATE

DESCRIERE CARTE DE TAROT 6 DE BATE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 6 DE BATE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 6 de bate din cartile de tarot bate

Jupiter in a 10-a casa, ca expresie a succesului si aprecierii.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 6 de bate din cartile de tarot bate

Nike, zeita victoriei din mitologia greaca, si corespondenta ei romana, Victoria.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 6 de bate din cartile de tarot bate

63 Gi Dsi/Dupa Implinire


4. Descriere generala - cartea de tarot 6 de bate din cartile de tarot bate

Cartea de tarot 6 de bate este o carte a victoriei, succesului, recunoasterii si, legat de acest lucru, si expresie a bucuriei, multumirii si, in unele cazuri, chiar a satisfactiei. Cartea de tarot 6 de bate este prezentarea oficiala a succesului si proclamarea victoriei. In probleme legate de viata cotidiana Cartea de tarot 6 de bate poate insemna doar un indiciu privind o veste buna, fara a semnifica nimic spectaculos. Cartea de tarot 6 de bate arata ca eforturile si stradaniile noastre sunt incununate de succes. In unele cazuri constituie un indiciu cu privire la un succes surprinzator, dar nemeritat.


5. Profesie - cartea de tarot 6 de bate din cartile de tarot bate

In plan profesional Cartea de tarot 6 de bate inseamna ca putem conta pe succes si recunoastere. Ea arata ca prestatiile ne sunt onorate, ca a meritat sa depunem eforturi, ca suntem intr-o perioada norocoasa. Cartea de tarot 6 de bate prezinta succesul in legatura cu situatii mai deosebite: acel „summa cum laude" al unui examen trecut cu brio. Cartea de tarot 6 de bate il prezinta pe invingatorul in alegeri, pe artistul care incepe sa-si castige popularitate si faima, numirea intr-o functie interesanta si fireste, orice forma de avansare.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 6 de bate din cartile de tarot bate

In planul constiintei noastre Cartea de tarot 6 de bate simbolizeaza faptul ca lupta noastra pentru recunoastere si claritate intr-o problema anumita va avea succes. Astfel, ea poate anunta mult ravnita eliberare de grijile care ne-au facut viata amara. Mai mult, Cartea de tarot 6 de bate poate indica o faza ascendenta in care vom dobandi acea siguranta necunoscuta noua, datorita unei increderi sporite in propriile forte. Pornind de la acest fapt, Cartea de tarot 6 de bate poate capata semnificatia-cheie pentru aceia, ce se considerau pana acum intotdeauna de partea invinsilor si care se vad insituatia de a trece in tabara invingatorilor.


7. In domeniul relatiilor personale

In domeniul relatiilor noastre personate, Cartea de tarot 6 de bate este o carte a succesului si arata ca ne asteapta o experienta importanta si norocoasa. Poate fi inceputul unei relatii minunate, punctul culminant sau casatoria, intr-o relatie existenta. Cartea de tarot 6 de bate arata si faptul ca reusim sa rezolvam o problema pe care am avut-o pana acum cu o persoana anume sau care isi avea radacinile in atitudinea manifestata fata de partener. Pe un plan mai apropiat de cotidian Cartea de tarot 6 de bate inseamna vesti bune, primirea unei scrisori imbucuratoare sau a unui telefon asteptat.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania