5 de bate, carti de tarot, bate, citire carti tarot, pozitii

5 DE BATE

DESCRIERE CARTE DE TAROT 5 DE BATE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT 5 DE BATE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot 5 de bate din cartile de tarot bate

Marte in a 5-a casa, in sensul intrecerii jucause, sportive.


2. Imagine mitologica - cartea de tarot 5 de bate din cartile de tarot bate

Jocurile olimpice, infiintate de catre Hercule, Dactilul.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot 5 de bate din cartile de tarot bate

-


4. Descriere generala - cartea de tarot 5 de bate din cartile de tarot bate

Cartea de tarot 5 de bate este o provocare, o masurare a puterilor, o intrecere sportiva. Ne prezinta acele situatii in care suntem chemati, sa ne dovedim puterea. Nu este in nici un caz vorba despre o altercatie dusmanoasa sau chiar distructiva. Este o masurare a puterilor, care poate izvori din dorinta de afirmare, exuberanta, neastampar si care poarta amprenta unei intreceri sau, care se prezinta sub forma primirii unor sarcini ce ne pretind intreaga indemanare. In context, de obicei se manifesta cu o nuanta jucausa, care se transforma in ceva serios doar in putine cazuri nefericite. Nu trebuie sa evitati experientele caracterizate de aceasta carte pentru ca ele ne ofera o ocazie buna si adesea antrenanta de a ne constientiza propriile posibilitati.


5. Profesie - cartea de tarot 5 de bate din cartile de tarot bate

Pe plan profesiona Cartea de tarot 5 de bate arata ca ne aflam in fata unei provocari, careia trebuie sa-i facem fata si care desi ne cere un mare efort, nu ne depaseste totusi posibilitatile. Poate fi un gen nou si neobisnuit de sarcina sau o misiune intr-o dimensiune care, intr-o prima etapa, ne face sa ramanem fara grai. Dar poate fi si o problema din domeniul interuman, pentru a carei rezolvare este necesar sa ne dovedim abilitatea. In toate cazurile aceasta carte ne pretinde sa traim experienta provocarii sub forma unui exercrtiu, sa o intampinam ca pe o joaca si sa o invingem mai degraba intr-o maniera sportiva decat cu indarjire.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot 5 de bate din cartile de tarot bate

In planul constiintei Cartea de tarot 5 de bate inseamna ca avem unele probleme, care ne pretind un mare efort insa care, prin aceasta, ne fac sa progresam mult pe calea cunoasterii. Experienta exprimata prin aceasta este deslusita cel mai bine prin exemplul disputei angajate, al discutiilor nesfarsite din faza de pubertate si cea postpubertate, in care adolescentul este provocat sa se debaraseze de experientele preluate pentru a le inlocui, treptat, prin idei noi, personale.


7. In domeniul relatiilor personale

In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot 5 de bate are semnificafiatia unei legaturi de pe pozitii de lupta, cu multe asperitati. Este vorba de dispute purtate cu intensitate. Poate fi vorba despre o etapa im care ne incaieram cu partenerul sau, in care luptam alaturi de el pentru invingerea unor obstacole. Cartea de tarot 5 de bate poate semnifica si faptul, ca relatia noastra traieste ca urmare a caldurii degajate de frecusuri si ca din acest motiv, o apreciem ca pe o intrecere fara sfarsit. Zeus si Hera ne-au prezentat foarte plastic acest gen de relatie in viata zeilor din Olimp.Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania