Regina de bate, carti de tarot, bate, citire carti tarot, pozitii

REGINA DE BATE

DESCRIERE CARTE DE TAROT REGINA DE BATE

INTERPRETARE POZITII CARTE DE TAROT REGINA DE BATE

1. Corespondenta astrologica - cartea de tarot Regina de bate din cartile de tarot bate

Luna in Leu in sensul setei de viata, mandriei


2. Imagine mitologica - cartea de tarot Regina de bate din cartile de tarot bate

Hippolita si Pentesilea, Reginele Amazoanelor Sau Artemis, Zeita Vanatorii si Stapana Animalelor.


3. Corespondenta I GING - cartea de tarot Regina de bate din cartile de tarot bate

-


4. Descriere generala - cartea de tarot Regina de bate din cartile de tarot bate

Cartea de tarot regina de bate personifica forta feminina a elementului foc. Ea reprezinta increderea de sine, autodeterminarea, supletea felina ca expresie a intelepciunii si nicidecum a capacitatii de adaptare.

Cartea de tarot regina de bate este o fire deschisa, manifesta putere de vointa si spiritul intreprinzator. Mandria ii confera o mare forta si tarie interioara, dar pe de alta parte o face sensibila la critici.

Cartea de tarot regina de bate reprezinta intr-un asemenea grad setea de existenta si atitudine pozitiva fata de viata, ca se poate ajunge si la betia dorintei de petrecere, la risipa tara limita. Talentul ei actoricesc si spiritul ei flamand de senzatii si pasiune o face regina dramei.


5. Profesie - cartea de tarot Regina de bate din cartile de tarot bate

In planul experientei profesionale Cartea de tarot regina de bate reprezinta nazuinta noastra spre mai multa autonomie si raspundere. Cartea de tarot regina de bate arata ca suntem abordabili si deschisi sa preluam insarcinari mai importante pentru ca apoi sa le executam cu incredere. Cartea de tarot regina de bate personifica disponibilitatea noastra de a ne maturiza si a ne dezvolta, datorita careia suntem de altfel capabili sa facem fata acestor insarcinari.


6. In planul constiintei noastre - cartea de tarot Regina de bate din cartile de tarot bate

In planul constiintei Cartea de tarot regina de bate inseamna ca ne deschidem in fata unei forte de viata care dezvolta in noi caldura si voia buna, dar totodata si curajul si spiritul intreprinzator. Cartea de tarot regina de bate arata ca nu mai suntem condusi de evaluarile privind finalitatea si nu ne mai lasam purtati de curent. Cartea de tarot regina de bate simbolizeaza disponibilitatea noastra de a ne fauri activ existenta si de a o dimensiona conform propriilor idealuri. Semnifica un plus de intelepciune, si totodata semnifica si independenta.


7. In domeniul relatiilor personale

In relatiile noastre personate Cartea de tarot regina de bate simbolizeaza perioada de dezvoltare tot mai pronuntata si a pregatirii terenului in vederea unor noi experiente. Cartea de tarot regina de bate arata firea deschisa, abordabila si care se entuziasmeaza usor, indicand astfel cu precadere o etapa exuberanta, caracterizata de realizarea unor contacte noi dar totodata si o inviorare considerabila a legaturilor existente. Cartea de tarot regina de bate inseamna ca devenim „maturi" in relatiile noastre si ca astfel putem de-acum da replica unor parteneri, care pana acum ne-au fost „superiori".Site-uri partenere: Supermarket | Farmacia Verde | Table scolare | Produse curatenie Sano | Case de bani | Util21TV | Cartile de Tarot | Vacante de vis | Povesti adevarate | Consultanta firme | Utile in Romania | Portalul de informatii utile nr. 1 din Romania | Cadouri | Caut medic | Ghid utile in Romania